Započelo je kao studentski projekt za kolegij na Sveučilištu Sjever, a u slučaju dvadesettrogodišnjeg Varaždinca Dominika Severa preraslo u ozbiljan glazbeni projekt, te je pod imenom Verse objavio spot za pjesmu Cosa Nostra.

- Sve je započelo kao studentski projekt, no kako su stvari odmicale, odlučio sam kvalitetu podići na višu razinu. Zapravo je prvotna ideja bila da stvar bude parodija rapa, no kad se tekstu pridodao spot, stvar je dobila puno ozbiljniju crtu. Tako da sam na kraju odlučio za ozbiljnost spram parodije - istaknuo je Sever.

Pisanje pjesme teklo je brzo, dodaje, trebalo je nekih deset minuta da završi s pisanjem. To i nije neko iznenađenje jer Sever piše od svoje 13. godine, uglavnom u punk i rock stilu, a sad se odlučio okušati i u rapu, gdje su mu uzori u pisanju reperi Lil Peep i Post Malone.

Objasnio je i naziv pjesme Cosa nostra:"Cosa nostra je zapravo odnos u kojem obje osobe ulaze u neku vrstu međusobnog negativnog utjecaja čija je krajnja konzekvenca samoubojstvo. Motivacija za takav odabir teme proizlazi iz nekih odnosa u kojima sam i sam bio".

 

Komentari

24.02.2019. 18:15h Zadnja izmjena: 24.02.2019. 20:40