fantastični dani

Iduća dva vikenda čak devet koncerata u našoj županiji, donosimo detalje

Sutrašnjim koncertom popularnog Dražena Zečića započinje svečano obilježavanje Dana Općine Sveti Đurđ, poznatije kao 'Đurđevo'. Koncert će se održati kod osnovne škole Sveti Đurđ s početkom u 20 sati...
Objavljeno: 18.04.2024. 15:02

Zadnja izmjena: 19.04.2024. 12:35

Foto: Facebook

Pred nama su dva vikenda ispunjena nezaboravnim koncertima i nastupima velikih imena s našeg područja, ali i šire. Što nas sve očekuje, pročitajte u nastavku. 

Sutrašnjim koncertom popularnog Dražena Zečića započinje svečano obilježavanje Dana Općine Sveti Đurđ, poznatije kao 'Đurđevo'. Koncert će se održati kod osnovne škole Sveti Đurđ s početkom u 20 sati.

U subotu, 20. travnja nas očekuje čak tri spektakularna nastupa diljem naše županije. U sklopu proslave desetogodišnjice Lumini centra, u glavnom atriju centra nastupit će Mia Dimšić. Na istoj lokaciji kao i dan prije, u sklopu manifestacije povodom Dana Općine Sveti Đurđ, posjetitelje će zabavljati grupa Mejaši s početkom u 20 sati. Istovremeno, na Kero-benz dolazi pjevačica Minea.

Idući vikend nas očekuje čak pet fantastičnih koncerata. Mega popularna regionalna zvijezda, Aleksandra Prijović, održat će tri velika koncerta u Areni Varaždin. Svi koncerti počinju u 20 sati i svakako će privući brojnu publiku jer je većina karata već rasprodana. Također, obilježavanje Dana Općine Vinica, 26. travnja, bit će upotpunjeno odličnom zabavom u kasnim satima u šatoru u dvorištu Područne škole u Gornjem Ladanju, za koju će se pobrinuti neponovljivi Jole. Uz to, 27. travnja povodom Dana Općine Maruševec sve okupljenje zabavljat će pjevač s dugogodišnjom uspješnom karijerom Zlatko Pejaković

Komentari