finalistice

Foto - Ovo su Hana i Ivona, još dvije kandidatkinje za izbor ljepote - upoznajte ih

Objavljeno: 07.04.2024. 09:09

Zadnja izmjena: 07.04.2024. 09:09

Nakon što smo predstavili već nekoliko finalistica nedavno održanog Castinga Best model i Lice godine 2024. za područje Sjeverozapadne Hrvatske u hotelu Boutique Park u Varaždinu, sada predstavljamo još dvije djevojke. 

Naime, riječ je o natjecanju koje se odvija pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković.  Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku sudjeluju tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka. Top finalisti predstavit će se u hotelu Panorama u Prelogu 27. travnja gdje će se boriti za titulu najljepše(g). Ovo su još dvije finalistice:

Hana Maltar

Moje ime je Hana Maltar, imam 17 godina i dolazim iz Ludbrega. Pohađam Gimnaziju Frana Galovića u Koprivnici. U slobodno vrijeme radim pilates i volim stalno putovati na nova mjesta. Osoba sam koja uvijek voli isprobavati nove stvari. Zanima me puno stvari, ali moda je za mene oduvijek bila na prvome mjestu i modeling mi je želja od kad sam bila mala, tako da sam jako zahvala na ovoj prilici.

Ivona Alešković

Moje ime je Ivona Alešković, Imam 18 godina dolazim iz Hrašćice. Učenica sam Gospodarske škole Varaždin. U slobodno vrijeme volim crtati, fotografirati, učiti strane jezike, trčati i baviti se teretanom. Volim raditi s djecom što pokazujem kroz rad u Pink Panter rođendaonici gdje koristimo svoju kreativnost kroz razne igre.

Na izbor za Miss sam se prijavila jer mi je od malih nogu želja bila raditi u modnoj industriji, zanima me sve vezano uz nju, od modelinga do dizajna. Jedva čekam sklopiti nova prijateljstva, naučiti nešto novo te se veselim radu s talentiranim ljudima koje ću ovdje upoznati. Znam da će ovo biti jedno novo i nezaboravno iskustvo. Imamo samo jedan život, trebamo ga iskoristiti do kraja te čvrsto slijediti svoje snove.

Superfinalistice nose predivne unikatne torbe AMD dizajna poznate dizajnerice Anamariji Hajduk. Već više od sedam godina AMD dizajn izraduje neobične i vrlo uočljive torbe od papira i kombinacije drvo-papir. Svaka torba je unikat te ih osobnost izdvaja iz mase. Prvenstveno su posebne po materijalu od kojeg se rade. Tehnika izrade je jedinstvena samo za takav materijal. Činjenica da je cijeli proces izrade u ruci čini ih još posebnijima. Za izradu je potrebno mnogo strpljenja, ljubavi, vremena te kreativnosti. Ne podliježu slijepo trendovima, a uklapaju se u svaku odjevnu kombinaciju. Mogućnost graviranja na drvo kao i ubacivanje raznih slika i motiva na papir koji je zaštićen plastifikacijom, te su tako otporne na vremenske uvjete. Kao nadopunu torbama od nedavno izradujemo nakit koji je također od papira.

Komentari