Prirodan izgled, naglašene obrve i cat eyes - make up trendovi ovog proljeća

Piše: Evz/zena.hr

Objavljeno: 21.04.2015. 12:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Neki od make up trendova za proljeće 2015.-te već su viđeni, dok će vas neki svojom kreativom, izgledom i bojama zasigurno oduševiti, piše zena.hr.

Riječ je o trendu popularnih obrva, koje su sada in vrlo naglašene, ali i u bojama poput ružičaste i plave.

Kreativne linije na očima oduševit će one koji imaju hrabrosti za nešto odvažnije, dok je prirodan i plavi make up uvijek popularan za sve prilike.

Također, ovu sezonu obilježit će cat eyes - igra olovkom za oči i eyelinerom za stvaranje mačjih očiju i izgleda. Uz plavu boju sada je u igri i ljubičasta (mauve) koja je po nekima idealno za svakodnevno nošenje te vrlo minimalistička.

Usne ovog proljeća ostaju vjerne crvenoj i berry cherry nijansi.

Prirodan make up

Nijedna šminka se ne može usporediti sa savršenim izgledom bez šminke. Upravo tome sada su se posvetili neki modni kreatori koji stavljaju fokus na prirodnu ljepotu, to jest na minimalizam šminke.

Ekscentrične obrve

Eksperimentiranje s obrvama itekako je naglašeno u sezoni proljeće 2015. Trendovi su zaista inovativni jer prikazuje ono neočekivano i nesvakidašnje poput piercinga po cijelim obrvama, zatim bojanje u pastelne boje poput ružičaste i plave, kao i apstraktne linije olovke za oči iznad obrva.

 

Izvor: zena.hr

 

Komentari