Quiz night ponovno oduševio, Jailhouse festival ulazi u drugu polovicu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 12.08.2015. 13:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:05

Foto: Jaihouse festival

Lepoglavski Jailhouse festival ulazi u drugu polovicu. Dosad su posjetitelji svakog dana mogli pronaći nešto za sebe, a slijedi također vrlo zanimljiv program.

Članovi Fotokluba „Deseti K“ u utorak su u gradski park privukli znatiželjne posjetitelje i zaljubljenike u fotografiju zanimljivom radionicom „Pikčr in pikčr“. Zainteresirani građani proširili su svoje znanje o fotografiji te sudjelovali u preklapanju fotografija nastalih na radionici „Pikčr in pikčr.“ Rezultati njihova rada bit će objavljeni na stranicama Fotokluba.

Napeta i užarena atmosfera obilježila je borbu u znanju na ovogodišnjem Quiz nightu. Deset timova natjecalo se u tome tko će pokazati bolje znanje u raznim područjima: od glazbe, povijesti, likovne umjetnosti do znanosti, mozgalica i sporta. Sponzori su se pobrinuli za nagrade trima najboljim ekipama, a ekipa koja je pokazala najbolje znanje osvajanjem najviše bodova je „Ekipa smrti“ dok su drugo i treće mjesto osvojili „Azor Ahai“ i „Majmuni.“ Sponzori Quiz nighta bili su: Alpha M, putnička agencija Centrum travel, Muzej krapinskih neandertalaca, Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Lepoglava i voćarnica i cvjećarnica Bagrem.

S obzirom na to da je 12. kolovoza Međunarodni dan mladih, današnji dan posvetit će se osobama s intelektualnim teškoćama, a organizira se u suradnji s udrugom „Ivanečko sunce“. Više o njihovu aktivnom uključivanju u društvo i samoj tematici svi zainteresirani građani moći će doznati od 15:30 sati u Domu kulture (TKIC).

U 18 sati u gradskom parku započet će kreativna radionica izrade okvira od gipsa na kojoj mogu sudjelovati svi zainteresirani (bez obzira na dob) te probuditi umjetničku crtu u sebi, izraziti se i provesti vrijeme u ugodnom druženju.

Profesionalni komičari pod voditeljskom palicom stand up komičarke Marijane Perinić pobrinut će se da Lepoglavom odzvanjaju zvukovi gromoglasnog smijeha. Prvi tematski stand up comedy show o boljim i gorim polovicama naziva „Štiklom u mozak, loptom u dupe!“ započet će u 21 sat, a građani željni smijeha pozvani su da se pridruže i podrže nastup u gradskom parku.

Komentari