Regija Kvarner ovogodišnja je regija partner Špancirfesta

Objavljeno: 21.08.2014. 08:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Julijanovo dvorište/Facebook

Izvor: Regija će se predstavoti u Julijanovom dvorištu

Turistička zajednica Kvarnera ove je godine regija partner u Varaždinu na Festivalu dobrih emocija Špancirfestu.

Ovaj festival je za Kvarner izvrsna prilika za prezentaciju turističke ponude destinacije.

Turistička ponuda Kvarnera bit će predstavljena na dva štanda u Kranjčevićevoj ulici, pri čemu je jedan štand namijenjen ponudi Gorskog kotara, a drugi prezentaciji i prodaji autohtonih kvarnerskih proizvoda.   

Također, Kvarner 23. i 24. kolovoza gostuje u poznatom Julijanovom dvorištu, koje se pretvara u "Kvarnersko dvorište", u kojem će se kvarnerski zvukovi, okusi i mirisi spojiti s varaždinskim ambijentom.

U večernjim satima Turistička zajednica Kvarnera pripremila je u "Kvarnerskom dvorišteu" i poseban program kao dio koncertnog dijela festivala Špancirfest. Tako će se  u subota u 19:30 sati  održati "Večer belcanta i žlahtine" uz Josu Butorca.
Dan kasnije, u nedjelja, u 19:30 sati manifestacija Jazz&Wine uz Lekap Quartet i promocija novog CD-a "Kvarnerska rapsodija".

Za predstavljanje Kvarnera na Špancirfestu pripremljen je poseban promidžbeni materijal Kvarnera, kao i materijali kvarnerskih subregija, koji će se dijeliti posjetiteljima, a naglasak će biti na posezonskim programima i motivima, kao poziv za dolazak na Kvarner.

Komentari