ove subote

Roditelji, odvedite svoje mališane u dvor Trakošćan u potragu za izgubljenim blagom

Objavljeno: 20.02.2024. 18:14

Zadnja izmjena: 20.02.2024. 18:15

Dvor Trakošćan poziva sve djevojčice i dječake da nam se pridruže u potrazi za izgubljenim blagom na našoj novoj radionici pod nazivom “Zmaj, vještica & tajni prolaz”.

Radionica će se održati u subotu, 24. veljače od 11 do 12 sati te od 14 do 15 sati, a cijena radionice iznosi 10 eura te je u nju uključena i ulaznica za dvorac.

- U sklopu naše interaktivno-edukativne radionice “Zmaj, vještica i tajni prolaz“ djeca će imati priliku kroz mitove i legende razviti svoje logičko razmišljanje, timski rad i kreativno rješavanje problema. Radionica će uključivati misteriozni “Put zmaja” kojim će se djecu provesti kroz tajne prolaze dvorca Trakošćan, istraživanje legendi i simbolike zmajeva i grifona, susret s moćnom vješticom koja će nam pomoći, ali i postaviti izazovne zadatke te rješavanje zagonetki i enigmi koje će testirati našu spretnost - ističu organizatori.

Radionica je namijenjena uzrastu od 8 do 12 godina. Za sudjelovanje na radionici potrebna je najava na e – mail: [email protected] najkasnije do 22. veljače. 

Komentari