Mel & The Mindmills rasplesali puni Rogoz u subotu navečer

Objavljeno: 01.04.2013. 12:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U subotu navečer, varaždinski klub Rogoz, još je jednom bio pun do posljednjeg mjesta. Razlog je bila svirka odličnih Mel & The Mindmills, varaždinskog benda, koji iz svirke u svirku, privlači sve više fanova.

Iako postoje relativno kratko, tek pola godine, Mel & The Mindmills, (proizašli dijelom iz benda The Fakin' Lajsne) uspijevaju u svakoj svojoj svirki biti sve svježiji, bolji i inovativniji.

Unatoč tome što sviraju uglavnom obrade, starijih pjesama iz domene rock 'n' rolla, rhytam & bluesa, soula, funkyja, čine to iznimno kvalitetno i zanimljivo, uz mnogo autorskog doprinosa. Nije ni čudno, kada se radi o odličnim glazbenicima, od kojih se neki i profesionalno bave upravo glazbom.

Melanija Gradečak (vokal, flauta), Rene Coner (gitara), Jurica Vugrek (klavijature), Vjekoslav Geček (bas), Danijel Kemiveš (bubanj) i Miha Gyoerek (saksofon) uspjeli su u novom odličnom scenskom nastupu, rasplesati Rogoz u subotu navečer, i nitko nije mogao ostati ravnodušan na njihov nastup.

Već se veselimo i sljedećim svirkama ovog benda, jer ćemo zasigurno opet čuti puno toga drugačijeg i zabavnog, u starim, i srcu nam dragim pjesmama.

Prije njih vidjelo smo i nastup mladih dečki iz Bangin' Chimpsa, koji su dobro zagrijali publiku, odličnim odabirom pjesama i svojom izvedbom.

Komentari