arena varaždin

Saša Matić putuje na turneju u daleku Australiju, a zatim stiže u Varaždin

Objavljeno: 01.04.2019. 17:48

Zadnja izmjena: 01.04.2019. 17:50

Svi koncerti Saše Matića na njegovoj samostalnoj turneji u Australiji već su danima rasprodani! Pjevač Saša Matić polako se priprema za put u daleku Australiju na svoju čak šestu po redu turneju u Australiji, koja počinje za koji dan, točnije 5. travnja, koncertom u Pertu.

Već sutradan nastavlja s koncertom u Sydneyu, pa na red zatim dolaze Adelaide, Melburn, dok će koncert u Sydneyu zbog velikog interesa biti ponovljen još jednom i to drugi put na vrlo luksuznom brodu. Svi koncerti su već danima rasprodani, a to nam je potvrdio i sam izvođač,Saša Matić: "Tako je, koncerti su rasprodani i ja jedva čekam zapjevati s našim ljudima u Australiji. Prošlu turneju pamtim po posebno emotivnim koncertima i druženjima s našim ljudima tamo i siguran sam da će tako biti i ovoga puta, čak šestog puta po redu."

Inače, Saša je prije par dana objavio obradu pjesme Rođe Raičevića "A ja imam tebe", što je naišlo na veliko oduševljenje, kako njegovih kolega i prijatelja, tako i publike.

Nakon Australije veliki koncert 27.4., u Areni Varaždin ! Svim njegovim uspjesima posebno se veseli i publika u Varaždinu, koja jedva čeka da zajedno sa svojim idolom provede jednu nezaboravnu večer, i to onu27.4., u Areni Varaždin. Po dosadašnjim pokazateljima, ista priča Australije mogla bi se dogoditi i u Varaždinu, bar što se tiče rasprodanog koncerta. Ulaznica još ima u prodaji, ali pitanje je još samo koliko dugo će ih biti s obzirom na dinamiku kojom se kupuju.   "Ono što mene posebno veseli su pozitivni komentari na pjesmu. Reakcije su fantastične! Iako sam ja tom obradom ispunio želju prvenstveno sebi, ipak mi poruke i komentari na društvenim mrežama mnogo znače" - priznaje pjevač.

Pun optimizma i pozitivne energije, kao i uvijek, Saša nastavlja rad na novim projektima. Odmah po povratku iz Australije, Saša ulazi u studio i počinje raditi na novom albumu, koji njegova publika s nestrpljenjem očekuje. Ako sve bude išlo po planu, novi album će, kako nam je rekao biti završen do jeseni.

Komentari