"smijeh je lijek"

FOTO: Foto-montaže lokalnih političara koje će vas oboriti s nogu - Tkalec ovih dana "razvaljuje"

Objavljeno: 25.11.2016. 13:39

Zadnja izmjena: 25.11.2016. 14:23

Znamo da je većina vas već umorna od politike, pogotovo od često ponavljanih predizbornih obećanja. Ipak, morate priznati da nam nemali broj puta sami političari daju razlog da se nasmijemo, ponekad iskreno i od srca, a ponekad, jer bi u suprotnom mogli samo plakati. Bilo kako bilo, vječna su nam inspiracija, a da mogu izazvati i nečiju kreativnost misli i Željko Tkalec koji je svoj "umor" od političara izrazio na jedan kreativan način - satirom.

Željko, kao što je mnogim Varaždincima već i poznato, izrađuje fotomontaže poznatih političara i javnih ličnosti koje potom objavljuje na svojoj Facebook stranici, a kako kaže, to mu je jedini način da se "ispuca".

- Radim to već pet, šest godina, jer mi je dosta i jednih i drugih i lijevih i desnih. Ovako se barem "ispucam" - objasnio je Željko svoj hobi.

Već smo navikli na fotomontaže ovkvog tipa na nekim Facebook stranicama koje rado pratimo, a koje nas svakodnevno uveseljavaju, no Željkove smo našli posebno zanimljivima upavo zbog toga što se na njima nalaze lokalni političari, a čini se da je Tkalec posljednih dana bio posebno inspiriran, kako intervjuom gradonačelnika za eVaraždin, tako i s manjkom Špancirfesta, što je njegova česta tema.

Evo još nekih radova:

Komentari