život nakon x factora

VIDEO: SAZNALI SMO Što ovih dana radi Irma Dragičević i kako napreduje njena glazbena karijera

Objavljeno: 01.06.2017. 21:04

Zadnja izmjena: 02.06.2017. 00:25

Ovu mladu varaždinsku pjevačicu svi se sjećamo kada je bila natjecateljica srpskog X-Factora. Pjevanjem se bavi od svoje četvrte godine, studentica je 2. godine solo pjevanja, a snimila je i nekoliko hitova. Zanimalo nas je čime se sada bavi i kako napreduje njena glazbena karijera.

Kako Irma sama kaže, nekako joj je bio prirodan slijed da nakon završene I.Hrvatske Broadway Škole za muzički teatar i film, i kao studentica Muzičke akademije u Zagrebu ima priliku i čast nastupati te na taj način doprinjeti kulturi u mnogim raznovrsnim projektima.

- Nakon predivnog koncerta u Muzičkoj Akademiji u Zagrebu, a u sklopu muzičkog Bienalle-a pod vodstvom dirigenta maestra Skendera imala sam čast pjevati La frontera - M.Ruždjaka. - rekla je Irma Dragičević.

Neki od nedavnih projekata je koncert koji je održan u KD Vatroslava Lisinsog, a povodom 55. godišnjice rada Borisa Babarovića i ex Crvenih Koralja, a gdje je uz dva solo i dva dueta s Barbom bila počašćena doprinijeti jednoj tako velikoj manifestaciji. Kako se bliži kraj akademske godine, jedan od ispita je također iza nje, a to je onaj iz zborskog pjevanja.

- Predivno je dijeliti umjetnost s kolegama koji razumiju odgovornost, ljepotu I radost našeg poziva. Imala sam čast prisutvovati kao počasni gost otvaranju Cadillac cluba u Zagrebu, najzagrebačkijeg rock i soul cluba, a sam pored Mire Ungara, Vedrana Božića i mnogih drugih eminentnih uzvanika imati priliku pokloniti dragim gostima svoju izvedbu Proud Mary. Iskoristila bi ovu priliku da pozdravim sve one koji prate moj rad i vjerujem da se uskoro vidimo u Varaždinu. - poručila je Irma.

 

Komentari