Šesti Jailhouse festival nadmašio sva očekivanja

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 19.08.2015. 15:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:05

Foto: Jaihouse festival

Iza nas je šesto izdanje Jailhouse festivala u Lepoglavi u organizaciji Nezavisne udruge mladih. Kroz deset dana kolovoza mogli smo svjedočiti izuzetno zanimljivom programu koji još veću pohvalu zaslužuje ako znamo da je budžet svega nekoliko desetaka tisuća kuna.

Tajna ove priče je, ističu organizatori, u volonterima koji redovito nose najveći teret na svojim leđima, a da za to ne primaju nikakvu financijsku naknadu. Takvih je ove godine bilo 40-ak.
Nogometni i košarkaški turnir, koncert Vatre i Šanka, nastupi Jana Kerekeša, Drelea i Vida Baloga, stand up komedije, adrenalinski Bubble nogomet, quiz night, kino pod zvijezdama, radionice, predavanja i mnoge druge stvari ponudili su, vjerujemo, dovoljan širok spektar da bi svatko mogao pronaći nešto za sebe. Svjedoči tome i mnoštvo posjetitelja tako da je kroz ovogodišnji festival procirkuliralo više tisuća ljudi.

Da Festival raste iz godine u godinu pokazuje i sve veći broj sponzora koji omogućavaju kvalitetniji program. Uz tradicionalnog generalnog pokrovitelja, Grad Lepoglavu, ove godine glavni sponzor bila je tvrtka Carlsberg Croatia, a zlatni sponzor Mobilisis d.o.o.

Na kraju organizatori navode kako se nadaju da će cjelokupna javnost prepoznati važnost i korist Jailhouse festivala za Lepoglavu te da će u narednim godinama suradnja sa svima njima biti bolja i da će mnogi priskočiti u pomoć na zadovoljstvo svih građana, institucija i tvrtki.

Slijedi malo odmora te evaluacija ovogodišnjeg Festivala i lagane pripreme za onog sljedeće godine. Svoje mišljenje, preporuke ili kritike možete im i sami poslati na [email protected] ili na FB stranice Jailhouse festivala i Nezavisne udruge mladih.

Komentari