Potvrđeno je: Severina je trudna!

Objavljeno: 04.08.2011. 10:57

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Severina je trudna! Vijest je potvrdio njezin menadžer Tomica Petrović, a prenosi index.hr.

Severina i njen zaručnik Milan Popović čekaju svoje prvo dijete, a Severina se nalazi u trećem mjesecu trudnoće. U detalje Petrović nije htio ići pa tako nije komentirao ni kako će blaženo stanje utjecati na Severinine predstojeće nastupe, no jedno je sigurno - Seve uskoro postaje majka. U posljednje vrijeme izjavljivala je da bi voljela iskusiti čari majčinstva, ali tada još nitko nije slutio da će Severina uskoro iznenaditi ovom slatkom novosti.

Ljubav s Milanom dogodila se na prvi pogled

Krajem prošle godine Severina je iznenada završila u zagrljaju šarmantnog "srpskog kralja bakra" Milana Popovića. Prema riječima pjevačice, zaljubili su se na prvi pogled. I zaista, otkako su se upoznali, Severina i Milan provode svaki slobodni trenutak zajedno, a Milan je nerijetko prati i na koncertima pa je tako bilo i na jednom od njenih posljednjih nastupa, onom u Zadru.

Za 39. rođendan Seve nazdravila ljubavi i pronašla inspiraciju za pisanje pjesama

Od prvih dana svoje veze Milan i Severina uživali su na romantičnim putovanjima, večerama i društvu bliskih ljudi pa su tako krajem travnja u Zagrebu uz bliske prijatelje proslavili i njezin 39. rođendan. Tada je Seve nazdravila za ljubav, a zbog iste se ponovno uhvatila pisanja pjesama. Nakon sedam godina, pronašla je inspiraciju, a ne sumnjamo da joj je ni u budućnosti neće nedostajati.

Hitovi, ljubav, a uskoro i dijete

Prilikom intervjua za Index, kojeg je u lipnju dala nakon nastupa u Beogradu, Severina je jednostavno blistala, a sad je jasno da se to može pripisati blaženom stanju u kojem se već tada nalazila, iako je tu vijest još uvijek tajila od javnosti. Tada je najavila album koji će izaći u listopadu, ali i romantični odmor s Milanom. Odmor im je sigurno još slađi sada kada znaju da će uskoro po prvi put postati roditelji.

izvor: index.hr

Komentari