premijere

Siječanj u Cinestar Varaždin donosi brojne nove filmove, donosimo kratki pregled

Objavljeno: 25.12.2023. 08:44

Zadnja izmjena: 25.12.2023. 08:44

Foto: Cinestar Varaždin

Prvi mjesec u novoj godini donosi i pregršt novih filmova u Cinestaru Varaždin. U nastavku donosimo kratki pregled premijera koje ćete uskoro imati prilike pogledati u Lumini centru.

  • Pun pogodak, 4. siječnja 2024.

Film prati nogometnu momčad Američke Samoe, poznatu po svom brutalnom porazu od 31-0 protiv nogometne eprezentacije Australije 2001. godine.

  • Golubica: Čudesna priča, 4. siječnja, 2024.

U novom poglavlju ČUDA otkrivamo novu stranu Julianove priče, koji se bori pronaći svoje mjesto u društvu otkako je izbačen iz bivše škole zbog nedoličnog ponašanja prema Augustu Pullmanu. 

  • Zaroni, preživi, 4. Siječnja 2024.

Ray Waller, bivši bejzbol igrač prve lige prisiljen je na prijevremeno umirovljenje zbog degenerativne bolesti, koji se seli u novi dom sa svojom zabrinutom obitelji potajno se nadajući da će se vratiti profesionalnoj igri.

  • Pčelar, 11. Siječnja 2024

Nakon što se povukao iz Pčelara, tajne elitne organizacije, Adam Clay živi usamljeničkim životom brinući se za svoje pčele. Međutim, kada njegovoj starijoj susjedi prevarom otmu životnu ušteđevinu s tragičnim posljedicama, vraća se u akciju. 

  • Nešto je strašno u štali, 11. Siječnja 2024.

Američka obitelj ispunjava svoj san o selidbi nakon što je naslijedila udaljenu kolibu u norveškim planinama. Nažalost, ovaj san dijele s jednim od lukavijih mitskih bića u nordijskom folkloru: zločestim vilenjakom iz štale. 

  • After death, 11. Siječnja 2024.

After Death istražuje zagrobni život uz vodstvo autora bestselera New York Timesa, medicinskih stručnjaka, znanstvenika i preživjelih koji bacaju svjetlo na ono što nas čeka.

  • Udar sreće, 11. Siječnja 2024.

Fanny i Jean na prvi pogled čine se idealnim bračnim parom, ali nakon što se Fanny igrom slučaja susretne s Alainom, svojim bivšim kolegom iz srednje škole, on ju doslovno obori s nogu. 

  • Uboga stvorenja, 18. Siječnja 2024.

Priča o mladoj ženi koju je vratio u život briljantni i neortodoksni znanstvenik dr. Godwin Baxter. Gladna svjetovnosti koja joj nedostaje, Bella odlučuje istražiti svijet i bježi s razvratnim odvjetnikom, u  avanturu po kontinentima.

  • In the land of saints and sinner, 18. Siječnja 2024.

Radnja filma smještena je u 1970-e godine i prati Finbara Murphyja, novoumirovljenog plaćenika koji silno želi svoju prošlost ostaviti iza sebe.

  • Tri mušketira: Milady, 18. Siječnja, 2024.

D’Artagnan je prisiljen udružiti snage s Milady kako bi spasio Constance, koja je oteta pred njegovim očima. No kako je rat najavljen, a Athos, Porthos i Aramis već su se pridružili fronti, tajna iz prošlosti razbija stare saveze.

  • Divno vjenčanje, 25. Siječnja 2024.

Nastavak napete ljubavne priče snimljene prema istoimenom romanu  – između Abby, djevojke koja bježi od prošlosti i Travisa, zločestog dečka kojeg upoznaje na fakultetu. Saznajemo kako je Abby postala gospođa Maddox. 

  • Vau vau zvijezda 2 – sinkronizirano, 25. Siječnja 2024.

Bodi želi postati najveća Rock N’ Roll zvijezda. Ali kad im glazbeni mogul po imenu Lang pruži priliku za turneju s pop senzacijom, Lil’ Foxy – Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu.

Više informacija o navedenim filmovima možete pronaći ovdje

Komentari