Školske zadruge predstavljaju se uličnim šetačima

Objavljeno: 18.08.2011. 11:06

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: gara.hr

Učeničke zadruge osnovnih škola Varaždinske županije i ove godine nastavljaju tradiciju predstavljanja svojih aktivnosti na Špancirfestu.

Odnese li vas put do Kranjčevićeve ulice, moći ćete posjetite štand na kojem će se iz dana u dan izmjenjivati učenici i voditelji deset školskih zadruga. Ondje će djeca i njihovi voditelji predstavljati svoje proizvode svaki dan Špancirfesta od 10 do 21 sati koji se svi mogu kupiti.

U petak, 19. kolovoza, svoje će radove predstaviti članovi školske zadruge „Jabuka“ iz Martijanca, u subotu su na rasporedu zadrugari  „Zvira“ iz Sračinca, dok će se u nedjelju predstaviti  učenici iz zadruge „Višnja“ Višnjica.

Idući tjedan otvaraju zadrugari „Hižice“ iz  OŠ Donja Voća, u utorak se predstavljaju učenici iz zadruge „Veselko“ iz Tužnog,  dok su srijedu  na rasporedu  članovi zadruge „Licitarsko srce“ iz Klenovnika.

Mali zadrugari iz ivanečke zadruge „Ivančica“ na štandu u Kranjčevićevoj ulici predstavit će se u četvrtak, a zadrugari varaždinske VI. Osnovne škole u petak, dok je subota rezervirana  za zadrugare iz Svetog Đurđa („Jurek“) i Radovana („Iglica“).

Ovogodišnji Špancirfest zatvorit će učenici iz kameničke zadruge „Korpica“.

Komentari