Snima se filmska verzija legendarne "Dinastije"

Objavljeno: 20.01.2011. 13:11

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Odlučni Blake i opaka Alexis pojavit će se na velikom platnu - njihovi kreatori snimaju film koji će biti uvod u priču slavne sapunice, piše portal Filmski.net

'Dinastija' je TV sapunica koja je obilježila 80-te, a njezini kreatori odlučili su ju konačno prebaciti na film! Autori serije, Richard i Esther Shapiro, tvrde da je sada pravo vrijeme za takav projekt jer se konačno mogu osloboditi ograničenja malog TV budžeta. Ako požele, u film će moći staviti akcijske scene u stilu Jamesa Bonda ili vruće erotske scene - sve što nisu mogli prije par desetljeća, kada razina produkcije nije bila tako velika, a i cenzura je bila stroža.

Autor 'Dinastije' obećavaju brojne nevjerojatne obrate i situacije, a zasad se zna samo to da će biti riječ o prednastavku serije, te će se radnja događati u 1960-ima, kada su svi junaci bili dvadeset godina mlađi. U toj eri 'Momaka s Madisona' pratit ćemo odrastanje mladog Blakea Carringtona i njegovo upoznavanje s Alexis, a sigurno će film objasniti i stvaranje velikog bogatstva obitelji Carrington. Scenarij se upravo počeo pisati, a snimanje bi trebalo početi sljedeće godine.


Filmski.net



Komentari