Špancirfest 2011: Dječji program nikad bogatiji

Objavljeno: 04.08.2011. 19:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Čak 16 dječjih predstava s 25 izvedbi u tri različita dnevna termina i na dvije lokacije, 6 kreativnih radionica, 20 performera na ulicama i trgovima, plus Vindiland i Vindiland kino –  najmlađi špancireri doći će na svoje...

Možda bogatiji nego ikad ovogodišnji je program Špancirfesta namijenjen najmlađim špancirerima. Dojam da je naglasak stavljen na večernje i noćne programe vara, 13. Špancirfest bit će i pravi obiteljski festival.

Čak 16 dječjih predstava u 25 izvedbi održat će se na pozornici „Pri parku“ te na Franjevačkom trgu. Pod pokroviteljstvom Allianza, s početkom u 11 i 18 sati, Pri Parku će se održati sljedeće predstave:

>> Subota (20. kolovoza) - Balada o pingvinu

>> Nedjelja (21. kolovoza) - Postolar i vrag

>> Ponedjeljak (22. kolovoza) - Viktor Pužeković

>> Utorak (23. kolovoza) - Kraljevna na zrnu graška

>> Srijeda (24. kolovoza) - Veliki problemi u maloj glavi

>> Četvrtak (25. kolovoza) - Čarobno pismo

>> Petak (26. kolovoza) - Jaje

>> Subota (27. kolovoza) - Komadić

Osim toga, čak tri dana varaždinski Štigleci čekat će klince u Kući Koza Roze.

Na Franjevačkom trgu, s početkom u 17 sati, najmlađi će moći pogledati Izgubljeno pile (subota, 20. kolovoza), Nezadovoljnu bubamaru (nedjelja), Tajnu u jajetu (ponedjeljak), Igre na vodi (srijeda), Kako najlakše uhvatiti krokodila (četvrtak), Znakove za najmanje (petak), Ogledalce, ogledalce (subota) i Tko je rekao mijau? (nedjelja). Kompletan pregled dječjih predstava možete pogledati na http://www.spancirfest.com/hr/program/djeje-predstave-pri-parku .

Predstave nisu sve, održat će se i šest kreativnih radionica (Kreatura, Likovna radionica Lumini, Kufer dobrih emocija, Kreativna radionica varaždinske kuh'nje, Produkt dizajn i Baja Buf), a svakako će dozu smijeha i razonode ponuditi i 20-ak sjajnih performera iz čitave Europe, te iz Brazila i Argentine.

U konačnici, s brojnim igrama, radionicama i ostalim zabavnim sadržajima klince će ponovno oduševljavati Vindiland, uz prostor starogradske tvrđave, gdje će se u večernjim satima (20 i 22 sata) održavati i filmske projekcije, kao Vindiland ljetno kino (dječji filmovi, komedije i posebna hit iznenađenja).

Komentari