Špancirfest 2011: Ove godine prvi puta i kino na otvorenom

Objavljeno: 02.08.2011. 23:57

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Varaždinci i svi posjetitelji Špancirfesta, imat će ove godine jedinstvenu prigodu, uživati u pravom kinu na otvorenom, jer će uz brojne druge sadržaje biti organiziran i Vindiland Open air "Kino pod zvijezdama"...

Kao što i naziv govori, ono će biti organizirano na prostoru Vindilanda, sa željom da se posjetiteljima ove popularne "špancir" destinacije produži užitak, i da se ugodno druženje s Vindijom nastavi i u večernjim satima.

U kino pod zvijezdama pozvani su svi – djeca i roditelji, mladi, filmofili i svi zainteresirani. Program kina biran je tako da nudi ponešto za svačiji ukus, pa se raspon filmova kreće od animiranih za djecu, preko Sumrak sage za mlade do napetih akcijskih trilera i razigranih romantičnih komedija, a prikazivat će se i glazbeno-scenski spektakli koji će oduševiti sve ljubitelje popularne glazbe i suvremenog plesa.

Kino predstave održavat će se svakog dana Špancirfesta od 20 i 22 sata, s iznimkom 26. kolovoza, kada je na rasporedu mliječni spektakl Milk night te će tog dana biti održana samo kasnija projekcija u 22 h.

Filmovi će se prikazivati na prostoru Starog Grada – platno će biti smješteno iza dnevnih Vindiland atrakcija.

Odabrana lokacija ne ograničava broj posjetitelja, pa tako najbrže filmofile čeka čak 300 sjedala, dok će ostali svoje mjesto naći na travi i bedemu Starog Grada.

Sve što je gledateljima potrebno je mekana dekica i ponešto filmskog entuzijazma, a Vindija im jamči čarobne noći ispunjene najatraktivnijim djelima sedme umjetnosti!

>> Špancirfest 2011: Cijeli program po danima


Komentari