Niki Belucci na Špancirfest Arena pozornici 31. kolovoza

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 10.08.2013. 15:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Niki Belucci, simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti i nadasve kvalitetne EDM klupske glazbe, nastupa kao šećer na kraju na Špancirfest Arena pozornici u subotu 31. kolovoza.

Niki se nakon dvije godine vraća ponovno u Varaždin. Njezin zadnji nastup pred prepunom Arena pozornicom bio je pravi spektakl, a i ovaj put sprema novi set kojim će ponovo zasjati na pozornici kraj Drave.

Nesuđena gimnastičarka ubrzo nakon što se kao DJ-ica probila u domovini Mađarskoj, proslavila se i u svijetu. Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija.

Kao DJ-ica obišla je najpoznatije svjetske klubove i festivale, te potpisala ugovor za etiketu Unlimited Sounds, dom D.O.N.S. i Jerry Ropera, te potom objavila singl "Get Up!". Kao DJ dobila je nekoliko nagrada u 2005. godini, kao i nominaciju za najboljeg ženskog izvođača godine.

Tijekom glumačke karijere snimila je 30-ak filmova. Nakon što je provela je šest mjeseci radeći u industriji za odrasle, sa svojih 19 godina, tijekom dodjele Porno Oskara, Niki je izjavila kako napušta biznis te se okreće svom dugogodišnjem hobiju - DJ-ingu. To se pokazalo sjajnim potezom, iako će neki kazati da je to bio veliki gubitak.

Danas Niki privlači pažnju na plesnim podijima kako izgledom tako i energijom koju šalje publici tijekom svojih DJ setova, a uz nju će kao DJ podrška nastupiti Tony D i Dennie.

Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti po cijeni od 50 kn, a na dan nastupa nakon ponoći po 70kn. Dostupan je i ograničen broj festivalskih ulaznica za svih 10 dana po posebnoj cijeni od samo 150 kn, zato požurite na Entrio i Eventim prodajne lokacije i online.

Komentari