požurite!

Spremite se za Get Up Stand Up Festival - mi dijelimo čak 4x2 ulaznice, evo kako do njih!

Objavljeno: 05.06.2024. 17:57

Zadnja izmjena: 05.06.2024. 17:57

Ljeto je pred vratima i vrijeme je da se dobro nasmijemo! Kerekesh Teatar organizira Get Up Stand Up Festival koji će se održati od 20. do 23. lipnja 2024. na ljetnoj pozornici Arene Varaždin. Ulaznice su već u prodaji, zato požurite i osigurajte svoje mjesto!

Četvrtak, 20. lipnja - Ivan Šarić razvaljuje!

Festival otvara legendarni Ivan Šarić, komičar koji je karijeru započeo 2006. godine. Njegov humor spaja britanski stil s lokalnim temama, stvarajući eksplozivnu smjesu smijeha. Sa preko 1500 nastupa iza sebe, Ivan će vas nasmijati do suza svojim šalama o muško-ženskim odnosima, životu u Dalmaciji i mnogim drugim temama.

Petak, 21. lipnja - "Sexperiment"

Pripremite se za večer posvećenu jednoj od najzabavnijih tema – seksu! BIS Comedy ekipa, sastavljena od Gorana Vinčića, Marka Dejanovića, Tina Sedlara, Hrvoja Krmelića i Admira Šećkanovića, donosi show “Sexperiment”. Smijte se njihovim pričama o sramotnim trenucima, tajnama i smiješnim situacijama vezanim za seks.

Subota, 22. lipnja - "Devedesete"

Sjećate li se 90-ih? LAJNAP komičari vas vraćaju u to doba s njihovom tematskom večeri “Devedesete”. Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec prisjetit će se hitova cro dancea, popularnih serija i svih ludih stvari koje su obilježile to razdoblje. Pridružite im se na putovanju kroz vrijeme!

Nedjelja, 23. lipnja - Vlatko Štampar za grand finale

Zadnji dan festivala zatvara Vlatko Štampar. Uživajte u njegovim najboljim forama iz 15-godišnje karijere. Vlatkov jedinstveni stil i sulude asocijacije garantiraju večer ispunjenu smijehom. Ne propustite priliku vidjeti jednog od najboljih komičara “na ovim prostorima”.

Sve predstave počinju u 21:00 sat, a ulaznice su dostupne u suvenirnici na Korzu, Ghetaldus Optikama (Gajeva i Optujska ul.), Tisak Media centru (Kukuljevićeva ul.), na svim ostalim Entrio prodajnim mjestima te online na poveznici

Mi vam poklanjamo 4x2 ulaznice za za otvorenje samog festivala, odnosno 2x2 ulaznice za Ivan Šarić stand up (20.6.) te 2x2 ulaznice za "Devedesete" u izvedbi Lajnap komičara (22.6.), a sve što trebate je:

  • Podijeliti objavu na javno na svojem profilu
  • Lajkati Facebook stranicu portala eVaraždin (ako već niste)
  • U komentaru označiti osobu s kojom idete na prestavu te napisati koju predstavu biste voljeli pogledati

Komentari