U američkim filmovima niti jedna djevojčka večer ne može proći bez gosta iznenađenja, odnosno stripera, a je li to tako i u našoj županiji provjerili smo s Karlom čiji je zadatak upravo to - senzualnim svlačenjem uz plesni show uveseljavati djevojke.

Kako nam je ispričao, ovaj je posao počeo raditi sasvim slučajno kada je shvatio da se dobra zarada može postići za samo pola sata programa. - Radio sam u jednom noćnom klubu i htjeli smo unajmiti stripera. Kada je rekao da želi 2500 kn za pola sata posla to me zgrozilo, ali mi je dalo ideju i zapitao sam se zašto ne bi i ja probao - rekao nam je Karlo i dodaje kako za posao stripera zapravo ne postoji neko dobno ograničenje.

Što se lokacije tiče, najviše nastupa u Slavoniji i Istri, a u zadnje vrijeme i u Dalmaciji. - Vinkovci su mi rekord, tamo sam valjda bio 15 put, dok je Pula na drugom mjestu. Nisam se nekako uspio probiti u Zagrebu, iako mi je tu ''pod nosom'' - govori Karlo i priznaje kako je u 6 godina otkada se bavi ovim poslom u našoj županiji imao samo par nastupa jer prema njegovim riječima ''ne postoji interes''.

Najneugodnija situacija koju pamti dogodila se u Metkoviću kada su u noćni klub gdje je nastupao upali lokalni torcidaši koji su mu prijetili, a nezgodne situacije događale su se i sa budućim mladenkama. - Ja najčešće dolazim kao iznenađenje i bilo je situacija kada su bile ljute, psovale me, pa sam morao i prekidati nastup - priznaje nam i otkriva kako se cijena nastupa kreće od 130 eura pa nadalje, a u ponudi kostima je policajac, kauboj, liječnik ili James Bond. Na pitanje skida li se ikad do kraja odgovara: Izuzetno rijetko me to traže, čak nekada klijentice zahtjevaju da sve bude pristojno, ali naravno bilo je i slučajeva kada se i to tražilo.

Komentari

17.05.2019. 18:48h Zadnja izmjena: 17.05.2019. 18:48