ARENA VARAŽDIN

Sve je spremno za Gibonnijev veliki koncert: Vrata dvorane otvaraju se od 18:30

Objavljeno: 08.12.2023. 13:29

Zadnja izmjena: 08.12.2023. 13:29

Nakon uspješnih rasprodanih nastupa tijekom ove godine, popularni glazbenik planira proslaviti 35 godina svoje karijere upravo u Varaždinu. Koncert će se održati u subotu, 9. prosinca, a ljubitelji glazbe mogu nabaviti ulaznice putem Eventim sustava.

Gibonnijeva karijera, obilježena desecima nagrada od publike i struke, dostiže novu razinu slavlja u Varaždinu. Sam umjetnik ističe da je najbolja potvrda kvalitete njegova rada upravo reakcija publike na njegovim koncertima. Njegovi bezvremenski hitovi, poput "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije", ne samo da su omiljeni u Hrvatskoj, već su osvojili srca diljem regije.

Upravo zbog velike posjete koja se očekuje, vrata dvorane otvaraju se već u 18.30, dok sam umjetnik na pozornicu izlazi nešto nakon 20 sati. Raniji dolazak omogućit će vam ne samo da pronađete bolje mjesto u dvorani, već i na parkingu. Organizatori također preporučuju korištenje brojnih gradskih parkirališta u široj okolici mjesta koncerta kako kod same dvorane ne bi nastajala nepotrebna gužva. 

Komentari