Tomcraft na Špancirfest Arena pozornici

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 17.08.2013. 08:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Nakon što je prošle godine rasplesao prepunu Špancirfest Arena pozornicu, jedan od najpopularnijih njemačkih DJ-a dolazi ponovo u Varaždin, a odličan provod garantiran je svima koji u subotu, 24. kolovoza, dođu na pozornicu kraj Drave.

Svjetsku slavu Tomcraft je stekao 2002. godine reizdanjem singla „Prozac“, dok se sljedeće godine hitom ''Loneliness'' popeo na prvo mjesto UK Singles Charta.

Sličan uspjeh zabilježio je i singlom „Silence“ koji se popeo u TOP 20 najprodavanijih singlova u Njemačkoj. U više od 20 godina karijere Tomcraft je izdao šest albuma, preko 20 singlova i nekoliko kompilacija, a ujedno je i vlasnik uspješnog labela Great Stuff Recordings kojim je htio promovirati umjetnike srodnih zvukova.

Njegov zadnji album kojim je obilježio dvadeset godina na sceni simboličnog naziva ''Tomcraft - 20 Years'', izašao je kao dvostruki CD. Tomcraft je kadrove sa svog zadnjeg legendarnog nastupa u Varaždinu upotrijebio i u novom spotu za reizdanje njegove najpopularnije stvari ''Lonelines 2k13'' što dovoljno govori o tome kakav je utjecaj na ovog svjetskog DJ-a ostavila varaždinska publika prošle godine.

Uz Tomcrafta kao podrška nastupaju i Daddo Maas iz Austrije, domaći Phoenix Kraundler i duo Supersonics.

Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti po cijeni od 50kn, a na dan nastupa nakon ponoći po 70kn. Do 19.8 dostupan je i ograničen broj festivalskih ulaznica za svih 10 dana po posebnoj cijeni od 150kn.

Komentari