najava velikog koncerta

TOMISLAV BRALIĆ U ARENI 'Pjevat ćemo za zaljubljene i one koji će to na našem koncertu postati'

Objavljeno: 25.01.2017. 09:23

Zadnja izmjena: 25.01.2017. 09:27

Foto: YouTube/Screenshot

Tomislav Bralić i klapa Intrade povodom Valentinova ponovno dolaze u Varaždin gdje će za sve svoje fanove, a posebno one zaljubljene, zapjevati u Areni, a kao gosti će im se pridružiti izvrsna Četiri tenora!

Ovo je već četvrti put da će se Zadrani popeti na pozornicu u Areni, a Varaždinci im se svaki put iznova jednako raduju te je i ovog puta interes za koncert ogroman.

- Otpjevat ćemo za svakoga nešto, pošto je vrijeme Valentinova, pjevat ćemo za sve zaljubljene i sve one koji će to te večeri, nadam se, postati. Četiri tenora su izvrsni izvođači, dvorana će oriti. Kad oni dignu glas, krov leti u zrak. - kazao je s osmijehom Tomislav Bralić najavljujući koncert u Varaždinu na kojem će nezaobilazni biti hitovi 'Ne mogu te prestat jubit', 'Zalutali pogled', 'Croatio iz duše te jubim' ali i najnovija pjesma klape Intrade - 'Lipe oči'. 

S novom pjesmom Tomislav Bralić i klapa Intrade oprostili su se od 2016. koja je za njih bila iznimno uspješna, ispunjena koncertima i hitovima koji su mjesecima bili na vrhovima top lista. Pjesma 'Ne mogu te prestat jubit' po izboru slušatelja je ušla i u top 10 'Dana najbolje hrvatske glazbe' u organizaciji Narodnog radija. 

'Pivat ćemo do zore bile'

Neosporivo vlasnici nekih od najvećih domaćih hitova, Tomislav Bralić i klapa Intrade sasvim sigurno će Varaždincima priuštiti večer ispunjenu prijateljskom atmosferom, pjesmom, plesom i osmijesima.

Domaćim standardima, talijanskim kanconama i arijama koncert će začiniti Četiri tenora - Marko Škugor, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Đani Stipaničev

- Pozivam sve Varaždince da nam se pridruže na koncertu. Bit će lijepo, pivat ćemo sve do zore bile. - kazao je Bralić. 

Ulaznice su već u prodaji u Eventimu te na kioscima Tiska i benzinskim postajamaPetrol. U Varaždinu se prodaju još u bistrou Time Out, suvenirnici Varaždinskih vijesti i Rock Artu. U Čakovcu ih možete nabaviti u caffe barovima Arcus i Parks, u Palovcusu dostupne u Domino baru. U Novom Marofu prodaju se u caffe baru Inn, u Ludbregu u modnoj kući Pepeljuga, a u Murskom Središću u pizzeriji Vuri. 

 

Komentari