Tony Cetinski 26. prosinca u Areni Varaždin u sklopu Karlovačko Live

Objavljeno: 16.10.2012. 15:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Tradicionalna glazbena platforma Karlovačkog piva slavi svoj 10. rođendan. Na Karlovačko Liveu 2012. nastupit će jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Tony Cetinski koji će osigurati savršenu atmosferu za uživanje s prijateljima u društvu Karlovačkog. Posljednji koncert turneje bit će 26. prosinca u Varaždinskoj Areni...

Jubilarna Karlovačko Live turneja gostovat će u sedam hrvatskih gradova - sve počinje  7. prosinca u Splitu, zatim se nastavlja u Osijeku 9. prosinca, nakon toga slijedi Zagreb 14. prosinca, Rijeka 16. prosinca, Zadar 21. prosinca, Karlovac 23. prosinca, a posljednji koncert turneje održat će se 26. prosinca u Varaždinu.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su od 15. listopada na internetu u sistemu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima, a uskoro i na drugim prodajnim mjestima.

Tony Cetinski je najizvođeniji je i najemitiraniji hrvatski pjevač. Svoju bogatu karijeru započeo je prije 24 godine. Njegov posljednji album dostigao je dijamantnu nakladu. Početkom listopada predstavio je svoj novi album "Opet si pobijedila", a nove pjesme publici će predstaviti na turneji Karlovačko Live 2012.

Uoči početka Karlovačko Live turneje, Tony je izjavio.

- Ne moram vam reći koliko sam uzbuđen što nakon više od tri godine idem ponovo na turneju. Posljednji album i turneja bili su fenomenalni, postavili smo visoke standarde, pa nas čeka puno posla da ponovimo takav uspjeh. Pripreme su već počele. Uzbuđenje je još veće jer slavimo deset godina Karlovačkog Live, jednog od najuspješnijih glazbenih događanja u proteklom desetljeću. Mislim da smo dobitna kombinacija za ovu godinu. Uvijek dajem sve od sebe, ali na turneji baš izgaram jer s publikom oblikujem energiju izvedbi pjesama s novog albuma - istaknuo je Tony Cetinski.

 A kako je prosinac još daleko, do onda poslušajte Tonyjev hit s novog albuma - Opet si pobijedila..

Karlovačko Live zajednički je naziv posebnih glazbenih projekata vezanih uz Karlovačko pivo, osmišljenih s ciljem da hrvatskim ljubiteljima glazbe omoguće jedinstvene glazbene doživljaje. Tradicija projekta Karlovačko Live započela je 2002. Zuccherovim koncertom u Puli. Godine 2004. Karlovačko Live predstavio je Miroslava Škoru i Prljavo Kazalište u glazbeno-pivskoj atrakciji.

Godinu dana kasnije Severina i Crvena jabuka pružili su nezaboravan show u 12 hrvatskih gradova, a 2006. godine Karlovačko je uspjelo „spojiti nespojivo“ i na turneji okupiti tri vrhunska izvođača: Tonya Cetinskog, Sašu Lošića i Gazde.

Godine 2007., prvi puta u Hrvatskoj, na velikoj turneji uz Karlovačko nastupili su bivši pjevači legendarnog Bijelog Dugmeta: Bebek, Alen i Tifa, dok su zvijezde Karlovačko Live turneje 2008. godine bili Prljavo kazalište - bend koji je na Karlovačko Liveu proslavio 30. rođendan. Godine 2009., nakon 5 godina stanke, za Karlovačko Live turneju vratio se Parni valjak i pružio odličnu atmosferu na koncertima po Hrvatskoj. Karlovačko Live 2010. godine spojilo je legende glazbene scene, Halida Bešlića i Crvenu jabuku.

Prošle godine predstavljena je još jedna zanimljiva glazbena kombinacija - Jelena Rozga i Bajaga. Ove godine ova popularna glazbena platforma slavi svoj 10. rođendan u društvu s jednim od najpoznatijih hrvatskih izvođača Tonyjem Cetinskim.

 

RASPORED KONCERATA

Split 7. prosinca           / Dvorana Gripe/

Osijek 9. prosinca        / NŠD Gradski vrt/

Zagreb 14. prosinca    / Arena/

Rijeka 16. prosinca      /Dvorana Mladosti/

Zadar 21. prosinca       / Dvorana Krešimira Ćosića/

Karlovac 23. prosinca /Športska dvorana Mladost/

Varaždin 26. prosinca /Gradska sportska dvorana/

Komentari