'Mjesto zločina'

U Medinoj škrinji fanovi kriminalistike večeras rješavaju misteriozno ubojstvo na jahti

Objavljeno: 10.06.2024. 18:33

Zadnja izmjena: 11.06.2024. 08:21

Prvi hrvatski true-crime podcast "Mjesto Zločina" na kraju uspješne proljetne turneje u Rijeci, Osijeku, Splitu, Zagrebu i Varaždinu, ponovo se večeras vraća u Varaždin, gdje će uživo u Medinoj škrinji od 19,30 sati publika rješavati "misteriozno ubojstvo na raskošnoj jahti koje je šokiralo sjvetsku javnost".

Murder Mystery je koncept događanja uživo u kojem posjetitelji u timovima rješavaju specifičan slučaj, a osmislili su ga Tia i Filip, dubrovačko-zagrebački dvojac, koji od 2020. u formi audio-podcasta iz tjedna u tjedan donosi analize i komentare svjetskih i regionalnih true-crime slučajeva. Kao jedan je od vodećih domaćih audio podcast formata, okupljaju zajednicu od preko 10.000 pratitelja, a njihove tjedne epizode na digitalnim platformama bilježe više od 750.000 streamova. Odnedavno organiziraju i interaktivni koncept Murder Mystery.

Za kraj aktualne sezone live događanja publici donose novi Murder Mystery prigodne ljetne tematike, a detalje otkrivaju na svojim društvenim mrežama: “Misteriozno ubojstvo na raskošnoj jahti šokira svjetsku javnost: Na valovima iznad dubina, gdje se luksuz spaja s tajnovitošću, dogodilo se ubojstvo koje je šokiralo svjetsku javnost. Na raskošnoj jahti, simbolu bogatstva i ugleda, skrivene intrige su izašle na vidjelo nakon što je tijelo jednog od putnika pronađeno u misterioznim okolnostima.” Ulaznice su dostupne u online prodaji putem platforme Core Event.
 

Komentari