U opticaju lažne ulaznice za Terraneo, krivotvoritelji uhićeni

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 03.08.2013. 09:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Organizatori Terraneo festivala, koji se od 7. do 9. kolovoza održava u Šibeniku, otkrili su postojanje određenog kontingenta i prodaju krivotvorenih ulaznica za ovogodišnje izdanje festivala.

Radi se o krivotvorenim festivalskim ulaznicama s nepostojećom cijenom od 450 kuna, a ulaznice su se nudile najviše putem različitih internet oglasnika. Organizator je brzo reagirao te su, u suradnji s hrvatskom policijom, krivotvoritelji ulaznica otkriveni, privedeni i nad njima je u tijeku kriminalistička obrada.

Suradnja s policijom se nastavlja i organizatori mole sve one koji su kupili navedene ulaznice ili imaju relevantne informacije da prijave ostale sudionike lanca preprodaje krivotvorenih ulaznica na email adresi: [email protected] .

Organizatori festivala ujedno upozoravaju da s krivotvorenim ulaznicama neće biti moguć ulaz na Terraneo festival te apeliraju na sve posjetitelje da ulaznice kupuju isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima. Ovlašteni partner prodaje ulaznica za Terraneo 2013. je sustav Eventim (www.eventim.hr) a na web stranici festival (www.terraneofestival.com) mogu se naći i ostala ovlaštena prodajna mjesta.

Trenutna cijena festivalskih ulaznica je 419 kuna, dnevnih ulaznica 200 kuna, a kamp ulaznica 221 kunu. Sve ulaznice s cijenama drugačijim od navedenih nisu valjane i neće se moći iskoristiti pri ulasku u festivalsku lokaciju.

Komentari