prvi muški finalist

U ovogodišnjem izboru ljepote natječe se i Mihael - upoznajte ga!

Objavljeno: 19.04.2024. 18:11

Zadnja izmjena: 19.04.2024. 18:11

Nakon što smo predstavili već nekoliko finalistica nedavno održanog Castinga Best model i Lice godine 2024. za područje Sjeverozapadne Hrvatske u hotelu Boutique Park u Varaždinu, danas predstavljamo još jednog kandidata. 

Naime, riječ je o natjecanju koje se odvija pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković. Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku sudjeluju tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka. Top finalisti predstavit će se u hotelu Panorama u Prelogu 27. travnja gdje će se boriti za titulu najljepše(g).

Mihael Mikac

Bok, moje ime je Mihael Mikac, imam 17 godina i dolazim iz Nedeljanca, malog mjesta pokraj Varaždina. Idem u Elektrostrojarsku školu Varaždin te sam 3. razred, a u slobodno vrijeme se volim baviti muzikom i sportom. Od izbora očekujem lijepo iskustvo i odskočnu dasku u svijetu mode.

Našeg prvog muškog finalista Mihaela smo slikali kod naših partnera izbora Holliday homes Medelin. Kuća za odmor Medelin smještena je Budrovcu, malenom mjestu pored Đurđevca, okružena prirodom i vinogradima. Ova predivna oaza može primiti do 16 osoba, idealna je za velike grupe. Također nudi wellness sa saunom, jacuzzijem, vanjski bazen, igraonu, prostor za proslavu i još mnogo toga! Ovdje se stvarno može uživati i dobro zabaviti!

Komentari