finalistica

U ovogodišnjem izboru ljepote natječe se i prelijepa Rebeka - upoznajte ju

Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku sudjeluju tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka. Top finalisti predstavit će se u hotelu Panorama u Prelogu 27. travnja...
Objavljeno: 06.04.2024. 08:41

Zadnja izmjena: 06.04.2024. 08:41

Nakon što smo predstavili već nekoliko finalistica nedavno održanog Castinga Best model i Lice godine 2024. za područje Sjeverozapadne Hrvatske u hotelu Boutique Park u Varaždinu, sada predstavljamo još jednu kandidatkinju. 

Naime, riječ je o natjecanju koje se odvija pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković.  Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku sudjeluju tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka. Top finalisti predstavit će se u hotelu Panorama u Prelogu 27. travnja gdje će se boriti za titulu najljepše(g). 

Rebeka Vidić

Moje ime je Rebeka Vidić. Dolazim iz Podravine, prekrasnog malenog sela Virja, te predstavljam Koprivničko-križevačku županiju. Navršila sam 21 godinu, a po struci sam ekonomist. Vrlo sam društvena i pristupačna osoba. Lako sklapam prijateljstva i prilagođavam se različitim situacijama. Slobodno vrijeme volim iskoristi u društvu sebi bliskih osoba, te obavljanju kvalitetnih stvari. Bavim se šminkanjem, nosim i revije razlicitih dizajnera. 

Naš partner izbora je popularan frizerski salon Lara by Zanetti iz Varaždina sa dugogodišnjim iskustvom. Vlasnica Lara Radanović sudjelovala je po najvećim svjetskim sajmovima, revijama, usavršavala se u Zagrebu kod stručnog gos. Zanetti. Beauty salon Lara koristi najbolje tretmane za kosu i proizvode, svaki klijent je za njih poseban i osjeca se poput dive.

Komentari