17. LISTOPADA

Dođite na predstavu 'Ringišpil' i sudjelujte u humanitarnoj akciji

Objavljeno: 29.09.2021. 12:23

Zadnja izmjena: 29.09.2021. 12:23

Zaklada solidarnosti grada Varaždina treću godinu provodi program financijske potpore učenicima i studentima s područja Grada, osobito onima slabijeg socijalno ekonomskog položaja

Sredstvima donatora i vlastitom aktivnošću, Zaklada solidarnosti je u protekle tri godine stipendirala 38 učenika i studenata koji su tijekom trajanja školskih godina dobivali redovne mjesečne stipendije u iznosu od 500 kuna, a još 26  učenika i studenata primilo je jednokratne pomoći u iznosu od 1.500 do 4.000 kuna.

Izvedbom predstave "Ringišpil", u program "OSTANITE U VARAŽDINU" uključio se i Kerekesh Teatar te cjelokupni prihod od predstave namjenjuje pomoći siromašnijim učenicima i studentima. U vrijeme kada se prazni i sjever Hrvatske odlaskom većinom mladih građana te kada su nesigurnost i nezadovoljstvo većine građana naša svakodnevica, Kerekesh Teatar vedrinom i aktualnošću svojih predstava širi optimizam i kako kažu gledatelji, ostavljaju duh pozitive. Duh pozitive znači i dobrohotnost, pa su tako Kerekeshi do sada sudjelovali u mnogobrojnim humanitarnim akcijama te nastoje svojim djelovanjem pomoći i utjecati na mlade ljude kako bi nakon školovanja ostvarili egzistenciju doma u Varaždinskom kraju.

Predstava Ringišpil će se održati u obnovljenoj dvorani velikog gledališta HNK Varaždin u nedjelju 17. listopada u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a prodavat će se od 1. listopada na blagajni HNK.

Radno vrijeme blagajne je: od ponedjeljka od petka od 10 do 12 i od 18 do 19.30, a subotom od 10 do 12 sati, te na dan predstave sat vremena prije početka predstave. Pozivaju se građani da prisustvuju izvedbi ove zabavne predstave te kupnjom karte pomognu školovanja siromašnijih učenika i studenata.

Komentari