U Varaždin stiže svjetska atrakcija skupina No Longer Music

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 11.08.2015. 12:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:05

Glazbena karavana, spoj teatra i glazbe, mnoštvo specijalnih efekata i vrhunskih glazbenika iz svih dijelova svijeta 19. kolovoza stiže u Varaždin. Riječ je o skupini No Longer Music koja će na Kapucinskom trgu održati koncert.

Koncert umjetničke skupine No Longer Music (NLM), koja je 2008. te 2009. godine gostovala u Hrvatskoj u gradu Zagrebu, Slavonskom Brodu te Rijeci, nije samo glazbeni spektakl. Naime, članovi ove skupine su prije svega glumci, plesači, pjevači i svirači koji na suvremeni način prikazuju i prenose pozitivne općeljudske vrijednosti upravo među pripadnicima mladih ljudi.

Cilj ovog događaja nije samo ''odraditi'' koncert, već prije svega zainteresirati mlade ljude grada, za pozitivne životne vrijednosti, život bez ovisnosti, nasilja i nemorala. To je upravo poruka koji prenose mladi ljudi, članovi NLM-a i organizatori - članovi Udruge Šutka.

NLM je skupina koja je sastavljena od mladih ljudi iz nekoliko zemalja, poput SAD-a, Novog Zelanda, Australije, Poljske, Brazila, Njemačke, a njihova je misija upravo diljem svijeta putem svojeg performansa i druženjem s mladim ljudima prenijeti spomenute vrijednosti.

Komentari