Varaždinka Ana Friščić druga pratilja Miss sporta Hrvatske za 2014

galerija-images/miss sporta ana friscic

Objavljeno: 03.09.2014. 17:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Facebook Ana Friščić

Mlada Varaždinka Ana Friščić osvojila je titulu druge pratilje na izboru za Miss sporta Hrvatske 2014., održanom od 26. do 30. kolovoza u Ivanić Gradu.

Na izboru je ukupno sudjelovalo 16 djevojaka iz cijele zemlje, a u vrhu najljepših sportašica našla se i 18-godišnja gimnastičarka i cheerleadersica iz Varaždina.

Na izboru je bilo odlično. Osvojila sam titulu druge pratilje Miss sporta Hrvatske 2014. Prvenstveno sam se došla zabaviti, a mogu reći da sam stekla mnoga nova iskustva, kao i vrlo dobra prijateljstva za pamćenje – rekla je za eVaraždin.hr mlada sportašica.

Iako na sam dan izbora sve izgleda prekrasno, djevojke imaju mnogo priprema i uvježbavanja kako bi sve bilo bez greške.

Svakodnevno smo imale mnogo raznih fotografiranja, proba da bi sve bilo savršeno, ali smo sve to odradile uz zabavu i smijeh i priznajem da sam uživala u svakom trenutku. Titulu čak nisam ni očekivala, ali me veoma ugodno iznenadila – istaknula je Ana.

Ova 18-godišnja Varaždinka bavi se sportskom gimnastikom u GK Vindija, kao i cheerleadingom u Cheerleading klubu Bravo. Nagrade koje je osvojila kao druga pratilja Miss sporta jedva čeka iskoristit, a dalje se planira baviti sportom i upisati fakultet.

Jako se veselim bungee jumpingu i skijanju, što su jedan dio nagrada koje sam osvojila. Naravno, nastavit ću se aktivno baviti sportskom gimnastikom i cheerleadingom jer uživam u tome, a nadam se da ću upisati i željeni fakultet – rekla je mlada Ana Friščić.

{gallery}miss sporta ana friscic{/gallery}

Komentari