novouređena poslovnica

Foto - Varaždinski McDonald's ponovno otvorio svoja vrata, pogledajte kako izgleda iznutra

Objavljeno: 17.11.2021. 13:01

Zadnja izmjena: 17.11.2021. 13:01

Foto: McDonald's

U srpnju su krenuli radovi na obnovi unutarnjeg i vanjskog prostora McDonald's-ove poslovnice u Varaždinu, a posljednjih su dana privedeni kraju te je danas restoran ponovno otvoren.

Osim novouređenog gornjeg kata restorana, McDonald's u Varaždinu sad ima novi, moderan dizajn interijera te novu zimsku terasu. Uz to, uveden je i novi način pripreme hrane - ona se odsad i u Varaždinu priprema odmah nakon što gosti naruče. Uz klasično naručivanje na blagajni, postavljeno je i osam samposlužnih kioska. Kiosci omogućavaju da gosti nesmetano prouče menu, izaberu, naruče te na kiosku odmah mogu i platiti. Moguće je također i naručivanje na kiosku i plaćanje na blagajni. Restoran nakon preuređenja ima 86 sjedećih mjesta, no zbog trenutnih covid mjera, dostupna su 34 sjedeća mjesta.

Odsad je u McDonald's-u dostupna i usluga posluživanja za stolom. Prilikom narudžbe na kiosku, gosti mogu uzeti lokator s brojem pomoću kojeg će naši djelatnici pronaći njihov stol, te za to vrijeme sjesti dok se narudžba priprema. Usluga je praktična za goste u većem društvu, obitelji s djecom, ali i za sve ostale. Nedavno je uvedena i digitalna kartica lojalnosti u McDonald's aplikaciji, koju gosti prilikom svake narudžbe mogu skenirati i tako skupljati bodove koje će kasnije zamijeniti za besplatne proizvode.

Komentari