brojna poznata imena

Ovo će biti zanimljivo: Lupino i Škoro u novom kulinarskom showu

Objavljeno: 12.11.2023. 11:58

Zadnja izmjena: 12.11.2023. 12:16

Sutra, 13. studenog u 18 sati kreće novi kulinarski show koji će se emitirati na Novoj TV naziva "Riba na torti", a u njemu će, uz brojna druga poznata imena, sudjelovati i varaždinski umjetnik Stephan Lupino.

Kako ova televizijska kuća opisuje na svojim stranicama, uz voditelja dalmatinskog chefa Ivana Pažanina, gledatelji će u ovom zabavnom showu imati prilike zaviriti u domove poznatih osoba i vidjeti ih u potpuno drugačijem izdanju, a na kraju svakog tjedna kandidat s najboljim domaćinskim vještinama bit će proglašen pobjednikom tjedna. U ovoj će emisiji, uz Lupina, svoje kulinarske vještine predstaviti i Miroslav Škoro, Minea, Borna Kotromanić, Mario Roth, Drele i brojne druge zvijezde.

Podsjetimo, Lupino je nedavno u splitskom hotelu Ambasador otvorio izložbu pod nazivom "Lupinizam", na kojoj je izložio kipove, reljefne slike i fotografije nastale u vremenu kada je vladao njujorškim noćnim životom. Ovo je prva Lupinova izložba u Splitu nakon pet godina, a moći će se pogledati do kraja siječnja iduće godine.

Komentari