maksimalan broj bodova

Večerom inspiriranom lupinizmom i Japanom Lupino pobijedio u kulinarskom showu

Objavljeno: 18.11.2023. 12:30

Zadnja izmjena: 18.11.2023. 12:31

Foto: Screenshot (emisija "Riba na torti")

Ovog je tjedna na Novoj TV emitiran novi kulinarski show "Riba na torti", u kojem je u prvom tjednu pripremanja večera pobjedio varaždinski umjetnik Stephan Lupino, a kojem je u pomoć priskočila i kći Zita.

Naime, Lupnio je oduševio poznate goste - Miroslava Škoru, Ines Piknjač Dienne, Jasnu Odorčić te Niku Rakić svojom večerom inspiriranom lupinizmom i Japanom te je odnio pobjedu u prvom tjednu emitiranja ovog kulinarskog showa. U svoju večeru ukomponirao je čili papričice, zatim poriluk, alge, tikvice, brokulu i nekoliko vrsta voća, a za svoju je večeru od gostiju dobio po pet bodova od svakog gosta, čime je dosegao maksimalan broj bodova, odnosno 20 ribica. Također, umjetnik je na kraju večere svojim gostima prikazao kako nastaju njegova djela te je pred njima izbrusio drvenu skulpturu.

- Pa vi se šalite! Ja sam nagradu ponudi Škori od srca jer on se s time bavi, ali ja ne znam zašto nije prihvatio. Jedino mogu reći da se trud zbilja isplatio. Ja sam se trudio s brusilicom, a oni su sa žlicama i kuhačama - rekao je na kraju emisije Lupino. 

Komentari