"Witness of your sickness''

VIDEO: Cold Snap snimio videospot s djecom s prirođenom srčanom greškom i drugim rijetkim bolestima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.07.2018. 18:42

Zadnja izmjena: 06.07.2018. 19:04

Nakon što je nedavno varaždinski band Cold Snap snimio pjesmu za sve one koji odlaze iz Hrvatske, njihova nova pjesma '' Witness of your sickness'' - opet nije samo pjesma, već poziv na suosjećanje svakog ljudskog bića.

U dva dana snimanja spota "Witness of your sickness" u vojarni u Varaždinu, na snimanju je sudjelovalo više od 40 ljudi, od čega je desetero djece s prirođenom srčanom greškom i drugim rijetkim bolestima, koji su zajedno prošli 37 operacija na svojim tijelima.

 

Kao i na snimanju videa "Distance", bend Cold Snap je na sebe preuzeo produkciju videa i pripremu cijelog seta. Jan Kerekeš i Tin Majnarić ponovo potpisuju režiju spota, a priča spota krenula je nakon što je Jan sudjelovao na humanitarnom događaju udruge "Veliko srce malom srcu" i upoznao djecu koja su usprkos svojim bolestima, na tom nastupu, pokazala toliko života, nade i snova da bi inspirirala svakoga. U videu, djeca su radila samo ono što ih čini sretnima, pa su i zahvaljujući ranču "Ponyland" iz Murskog Središća, na snimanju imali i predivnog ponija koji je razveselio svu djecu.

Tekst pjesme inspiriran je bolešću Janove bake kojoj je bio dijagnosticiran rak čeljusti i koja je u 83. godini preživjela 6 teških operacija u samo nekoliko dana i zbog toga na svom tijelu sad ima više od 140 šavova.

Komentari