VIDEO: Dugoočekivan novi singl i videospot "Sve je ok!" tinejdžerske zvijezde Endija

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 13.05.2013. 11:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:16

Foto: Damjan Fiket (Reflexion)

Tisuće Endijevih obožavatelja diljem regije od danas može pogledati novi videospot za drugi singl "Sve je ok!"

Supercool videospot koji odiše originalnošću i urbanošću snimljen je u Varaždinu i Pakracu, a za njegovu produkciju bio je zadužen varaždinski Reflexion Team. Spot je snimljen na nekoliko lokacija u Varaždinu, a većina mladih, koji sudjeluju u radnji spota, također je iz Varaždina i okolice, no obožavatelji su došli čak i iz Osijeka kako bi upoznali svog idola.

U svojem novom spotu Endi je ugostio i prvog hrvatskog SuperTalenta i višestrukog svjetskog, europskog i državnog twirling prvaka – Tihomira Bendelju.

Endi svojom novom pjesmom poručuje da s njegovom ekipom nema problema, oni pjesmom i plesom guraju svijet iz dana u dan, oduvijek znaju što hoće i šalju pozitivnu i optimističnu poruku – Sve je ok! Za potrebe snimanja novog spota ivanečki je FRODDO dizajnirao i izradio nove ENDISICE koje ponovno plijene pozornost mladih i izrastaju u ultimativni modni hit.

- Bilo mi je jako lijepo snimati spot u Varaždinu. Tu sam već k'o doma, a imam i puno fanova ovdje s kojima se uvijek rado podružim. Ovo mi je drugi spot, a oduševljen sam ekipom s kojom sam radio. Reflexion je tim sjajnih profesionalaca te ga čine mladi ljudi koji imaju istančan ukus za video i fotoprodukciju. Oni su autori svih mojih dosadašnjih fotografija, a sada mi je drago da su producirali i moj novi spot baš onakav kakvog smo zamišljali. Kad smo menadžer i ja vidjeli prvu verziju spota, znali smo da je to to! Nismo puno mijenjali, što znači da je produkcijski tim Reflexiona odradio vrhunski posao, a siguran sam da će to prepoznati i publika!', riječi su talentiranog ENDIJA koji već mjesecima osvaja srca svoje teen publike.

Za Endijev novi styling bila je zadužena poznata varaždinska dizajnerica Mura Pehnec, a Varaždincima će zanimljivo biti vidjeti svoje sugrađane koji su sudjelovali u spotu, pa se tako pojavljuju svima znani Krunoslav Čolo,a za bikerske majstorije bili su zaduženi poznati varaždinski BMX majstori – Marin Ranteš i Bruno Muška.

Za Endijevo vokalno napredovanje zadužena je poznata varaždinska glazbena pedagoginja i operna diva Sofija Cingula, koja je svojom neposrednošću i toplinom osvojila mlade Endijeve obožavateljice te im postala direktan kontakt do njihovog omiljenog mladog pjevača i plesača.

Pjesma "Sve je ok!"svojom porukom predstavlja modernu budnicu. Uz lako pamtljivu i zanimljivu koreografiju Atomic Dance Factoryja te 'zaraznu' pop melodiju, Endijeva mladost, lepršavost, osmijeh i energija kojom osvaja mnogobrojna srca, pokretač su i toliko potrebna iskrica svim generacijama.

Komentari