VIDEO|FOTO: Sračinec živnuo kao Pariz – Haris Džinović otvorio sve kapije

Objavljeno: 26.09.2015. 09:07

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 15:01

Foto: FOTO/VIDEO Siniša Sović

Dok su prošle godine Srakare na Danima Miholja zabavljali Miroslav Ilić i osebujna Nives Celzijus, petak navečer ove godine bio je rezerviran za poznatog bosanskohercegovačkog kantautora narodne glazbe Harisa Džinovića.

„I tebe sam sit kafano“, „Dajte vina, hoću lom“, „Noćas mi je srce ranjeno“, „Kako mi nedostaješ“, „Muštuluk“ i „Pariške kapije“ samo su neki od njegovih brojnih hitove koji su obilježili generacije obožavatelja narodne glazbe u Džinovićevoj više od tri desetljeća dugoj karijeri.

Na cijelom prostoru bivše Jugoslavije uspjeh i popularnost početkom osamdesetih godina stekao je pjevajući i svirajući cigansku glazbu, a zanimljivo, devedesetih godina na prijedlog supruge autora svjetskog evergreena „My Way“, napravio je romsku verziju te pjesme što ga je vinulo u svjetski jet set.

Da je obožavan i u Sračincu na sjeveru Hrvatske, u petak navečer nije trebalo posebno dokazivati. Među publikom zabavljao se i načelnik općine Božidar Novoselec, a kako je sve skupa izgledalo donosimo vam u video prilogu i fotogaleriji. Danas Srakare zabavlja Miroslav Škoro.

>>FOTO: Svećano na Miholju u Sračincu, Vrdoljak najavio svoj četvrti dolazak "bio ministar ili ne"

Komentari