VIDEO: Juraj Galina u spotu okupio obitelj, a sinu pjesmom poručio "Samo nemoj biti kao ja"

Objavljeno: 03.04.2015. 09:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Premda pjeva "Uvijek bolje prođu drugi", posljednja dva singla sve popularnijeg Juraja Galine s više od 100.000 pogleda na YouTubeu svjedoče da ni on ne prolazi ništa lošije, naprotiv, sve se čini da njegovo vrijeme tek dolazi.

Dokaz tomu je i pjesma netom puštena u radijski eter "Samo nemoj biti kao ja", kojom Galina nakon dobro prihvaćenih albuma "Na srce mi pokucaj" i "Putovanja" najavljuje svoj treći studijski album.

Naime, video spot za spomenuti singl, snimljen u napuštenom zdanju u zagrebačkoj Radničkoj ulici, pažnju publike privukao je ovaj put iz razloga što je Galina umjesto o ljubavi odlučio zapjevati svom sinu.

- Od svega sam ruke digao, gdje sam htio nisam stigao, iza mene ruševine, vidi sada, e moj sine, nemoj biti moja kopija – glase pomalo dramatični stihovi pjesme koju potpisuje Bratislav Zlatanović, poznati hitmejker s kojim je Galina surađivao i ranije.

- Svi želimo da naša djeca budu bolji i uspješniji od nas. Sinu treba reći gdje je otac pogriješio i dati mu dobre smjernice za njegovu budućnost - odgovara Galina na pitanje zašto je odabrao baš tu pjesmu za novi singl, te ističe da roditelji moraju biti zaštitnici, učitelji, hranitelji, ali i moralni uzori svojoj djeci.

Za potrebe video spota, ali i sebi za ljubav te za uspomenu, u spotu koji slikom prati stihove pjesme Galina je okupio cijelu obitelj, a možete ga pogledati ovdje...

Komentari