'kažu da te ženim jer si trudna'

VIDEO: NOVI HIT MEJAŠA Varaždinski 'drmeš-punkeri' izdali zaraznu pjesmu s urnebesnim spotom

Objavljeno: 06.03.2017. 17:12

Zadnja izmjena: 06.03.2017. 17:15

Varaždinski tamburaški band Mejaši neki su zbog njihovog modernog izgleda i zvuka nazvali 'tamburaši u starkama' - dok oni sebe znaju nazvati 'drmeš punkom'. Kako god bilo - njihove su pjesme već nekoliko godina rado slušaju.

U svojoj su kreativnoj kuhinji skuhali novi proizvod, pjesmu koja sigurno postaje još jedan njihov hit. Njihov novi singl zove se 'Kažu da te ženim', a svojim romantičnim ritmom i zaraznim stihovima osvaja na prvo slušanje. Posebna je priča spot koji je sniman u Varaždinu i okolici. Priča počinje kao u španjolskoj seriji, gdje Edo prosi svoju zaručnicu - baš negdje u blizini mosta preko Drave. Ona rado pristaje, ali Edo mora dobiti i privolu od oca.

A otac - kojega glumi koautor pjesme Denis Dumančić - ima svoju vrlo specifičnu listu zahtjeva. Hoće li Edo proći taj test i oženiti ljubav svog života - saznat ćete tek u posljednjem kadru. I dok će vam zarazni refren "Kažu da te ženim jer si trudna" ući odmah u uši, spot će vas nasmijati do suza. Uostalom, sami se uvjerite gledajući njihov novi video - dok dečki idu skoknuti na jednomjesečnu turneju sve do Australije.

 

Komentari