ufuraj se i pukni

VIDEO Prvi varaždinski dugometražni film uskoro stiže u kina! Pogledajte trailer!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.01.2019. 11:29

Zadnja izmjena: 05.01.2019. 11:29

Prvi varaždinski dugometražni film ''Ufuraj se i pukni'' u kina dolazi 20. ožujka. Redatelj filma je Ljubomir Kerekeš, a scenarij je napisao Jan Kerekeš.

Film je komedija o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i pripremaju se za studij glume. Krešo ( Zoran Pribičević ) je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno ( Jan Kerekeš ) je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica.

Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka ( Ljubomir Kerekeš ) koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. Predstavnica stanara, Dragica Švorc ( Mirela Brekalo ), ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela ( Ana Begić ) je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar "Savanna" je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled. 

 

Komentari