Prošle godine su se predstavili javnosti s baladom "Zauvijek ostani", a ovo ljeto varaždinski bend Elita, koji kombinira tamburašku i pop glazbu, pripremio je novi singl pod nazivom "Sto promila".

Singl će se odlično uklopiti u nadolazeće ljetne mjesece i potrebu za bržim ritmovima. A da je riječ o pjesmi koja će sigurno pronaći svoj put do publike govori i činjenica da je tekst i glazbu radila Antonija Šola, dok se za aranžman pobrinuo Ivan Zak.

- Stupili smo u kontakt s Antonijom Šolom koja nas je dobro procijenila i ubrzo nam ponudila pjesmu koja nam je odmah sjela te smo odlučili krenuti u realizaciju. Ona nas je spojila s Ivanom Zakom koji je radio aranžman i produkciju. Sklopili smo sjajna nova prijateljstva iz kojih je proizašla naša nova pjesma za koju vjerujemo da će se svidjeti široj publici", kažu vrijedni dečki iz Elite koji su pjesmu objavili za Croatia Records.

Videospot je sniman na tri lokacije, u Sveučilišnoj bolnici i na Bundeku u Zagrebu te na Žumberačkom gorju. I ovoga puta povjerenje su dali Marku Zeljkoviću koji je snimao i režirao spot. Vedra, brza pjesma, interesantan spot i raspoložena Elita, sve su to savršeni sastojci za odličan ulazak u vruće ljetne mjesece!

Ključne riječi: elita,

Komentari

13.06.2018. 10:31h Zadnja izmjena: 13.06.2018. 10:33