a što li nam se to sprema?

eTV|FOTO: LOLE, TAMBURE I MATE BULIĆ U Kavani Ivana u Ivancu samo fešta i ludi provod povodom Dana Grada

Objavljeno: 21.06.2017. 15:15

Zadnja izmjena: 21.06.2017. 16:18

Foto: Viktor Hranić

Kavana Ivana u Ivancu postoji već 10 godina, nalazi se u blizini centra grada, a najpoznatija je po svome izgledu, nazivu, uslužnom osoblju i povoljnim cijenama. A i po sjajnim zabavama koje se tamo često održavaju.

Tamo nas je dočekala vedra i nasmijana voditeljica ovog ugostiteljskog objekta Anamarija Žestoki koja nam je ispričala kako trenutno radi petero stalno zaposlenih, a vikendima je zbog velikog obima poslovanja potrebna i ispomoć.

- Kada su svi u gradu dizali cijene, mi smo odlučili zadržati iste iz poštovanja prema stalnim gostima, ali i onim novim. Jako nas veseli i kada stanu planinari koji su na putu prema našoj prekrasnoj Ivanščici. - kaže simpatična Anamarija.

U posljednjih 10 godina svog postojanja nastupila su i brojna velika imena poput: Maje Šuput, Ivana Zaka, Dražena Zečića, Jacquesa Houdeka, Mejaša, Tarapana band, Lidije Bačić, Nives Celzijus i brojnih drugih. Pušta se sva vrsta glazbe, od strane pa do tamburice. Objekt se sastoji od velike terase, prostora za pušaće i nepušaće, a stane i do čak 800 gostiju, a novitete koje ovog ljeta nudi ova Kavana su kokteli, svježe iscijeđni sokovi i sladoled.

Povodom Dana Grada Ivanca, proslave Ivanja i imendana Kavane Ivana očekuje nas prava glazbena poslastica. Nastupaju Slavonske lole, Gospodari tambure, a vrhunac ovog slavlja biti će koncert Mate Bulića, a kako to izgleda dok vas lijepa Anamarija poziva na feštu godine u Ivancu, pogledajte u našem eTV prilogu.

Komentari