novi spot i pjesma

VIDEO Atraktivne Učiteljice premijerno za spot “Tako se to radi”

Objavljeno: 05.06.2017. 14:30

Zadnja izmjena: 05.06.2017. 14:30

Sexy Učiteljice i novim spotom "Tako se to radi" pokazuju zašto su prava hrvatska YouTube atrakcija. Ove tri zgodne pjevačice u samo tri godine postojanja, postale su treće najpopularnije YouTube zvijezde iz Hrvatske s više od 120 milijuna pregleda, odmah nakon Severine i Jelene Rozge.

Njihovi atraktivni video spotovi, moderne brze pjesme popularnog klupskog ritma, kao i vokalne suradnje s mnogim zvijezdama u regiji, pokazali su se kao dobitna kombinacija na domaćoj estradi. U novom spotu istaknule su konačno dosad prikrivane svoje lijepe ženske atribute, nesumnjivo, na radost svojih brojnih obožavatelja. A i njihove obožavateljice će itekako doći na svoje budući da je pjesma "Tako se to radi" snimljena u suradnji s popularnim njemačkim DJ-em Mateom

- Za razliku od mnogih naših dragih kolegica koje su puno češće u medijima, mi smo od početka krenule težim putem. Svu našu energiju, zajedno s našim producentima i autorima, Bojanom Dragojevićem i Dušanom Bačićem, ulagali smo u isključivo naše pjesme, spotove i vatrenu atmosferu na svim koncertima gdje smo nastupali. Kao što vidite, uspjele smo i na taj način jer mediji znaju prepoznati kad je nešto dobro i kvalitetno. Najveća nam je nagrada naša publika, a ovoga puta u spotu smo pokazale i malo više od očekivanog. Ljeto je, svi su ludi, veseli, zabavljaju se pa tako i mi, istaknula je kroz smijeh pjevačica Učiteljica Matea Tisaj.  

Nakon velikih hitova 'Generale' - dueta sa Severinom, 'Luda kuća' i 'Dunav', Učiteljice samouvjereno najavljuju još jedan, pravi osvježavajući brzi ljetni hit što će biti izvrsna najava njihovog albuma početkom rujna.

Kao što smo već ranije ekskluzivno najavili, pogledajte premijeru novog spota Učiteljica.

Komentari