zaruke u plesu sa zvijezdama

Video - Varaždinac Ivan Jarnec Thompsonovu nećakinju upoznao na Špancirfestu

Objavljeno: 27.05.2023. 18:44

Zadnja izmjena: 27.05.2023. 20:37

Profesionalni plesač Ivan Jarnec rođen u Varaždinu nedavno je u emisiji Ples za zvijezdama zaprosio svoju djevojku Lejdi Perković, a potom je javnost zaintrigirala činjenica da je riječ o nećakinji Marka Perkovića Thompsona, odnosno kćeri njegovog mlađeg brata Dražena.

Ivan i Lejdi zajedno su već pet godina, a Ivan je sada za 24sata otkrio i kako je došlo do subonosnog susreta koji je završio javnom prošnjom u popularnom showu. Bilo je to 2018. godine upravo u Varaždinu na Špancirfestu.

Ona se šetala gradom u društvu prijateljice, a Ivan je na Špancirfestu radio kao redar. Cijelu priču pročitajte u 24 sata.

Profesionalac, reprezentativac

- Profesionalni plesač Ivan Jarnec rođen je u Varaždinu. Tijekom osnovne škole trenirao je plivanje i ples te išao na satove glume u HNK Varaždin. Plesom se počeo baviti 2007. godine. Temeljem plesnih rezultata, pozvan je u reprezentaciju Republike Hrvatske 2012. godine. Godinu kasnije, mijenja partnericu te počinje plesati pod slovenskom zastavom. Prvi put se okrunio titulom državnog prvaka 2013. godine. U tom periodu, osvojio je još osam titula državnog prvaka Slovenije, a najbolje rezultate postigao je 2014. u Madridu i 2017. u Moskvi, plasiravši se u polufinale svjetskog prvenstva - piše u biografiji Ivana Jerteca objavljenoj na službenim stranicama Plesa sa zvijezdama.

- Nakon završetka srednje škole, Ivan se seli u Ljubljanu. Ulaskom u kategoriju odraslih, odmah postaje vice prvak države u standardnim plesovima, gdje se uvrstio u polufinale europskog kupa. 2019. godine odustaje od natjecateljskog plesa te se posvećuje radu s djecom. Kroz karijeru je osvojio mnogobrojna natjecanja, od domaćih do stranih. U više navrata izabran je za sportaša godine, a višestruko je nagrađivan od strane Plesnog saveza Slovenije.

Komentari