ViDEO: Zašto volimo NBA? Pogledajte "ludu" utakmicu u Oklahomi

Objavljeno: 24.03.2012. 15:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: nba.com

Košarkaši fanatici na jednom od "najvrućih" dvorana u NBA ligi u Oklahomi uživo su gledali obaranje nekoliko momčadskih rekorda, dva produžetka, ukupno 289 koševa i veliku pobjedu svojih ljubimaca.

Obožavatelji košarke koji su u noći sa petka na subotu probdijeli noć kako bi uživo pogledali utakmicu Oklahoma City Thundera i Minnesota Timberwolvesa u NBA ligi danas sa ponosom nose podočnjake.

Vidjeli su naime "ludu" košarkašku utakmicu koja je najbolji marketing za sport. Palo je 289 koševa, vodstva su se izmijenjivala iz sekudne u sekundu, nekoliko igrača oborilo je momčadske rekorde po broju koševa, a utakmica je riješena tek nakon dva produžetka.

Glavne uloge u ovoj veličanstvenoj košarkaškoj predstavi odigrali su "All Star" igrači. Krilo "vukova" iz Minnesote Kevin Love zabio je 51 koš i time oborio timski rekord svih vremena, a uzvratili su mu najbolji igrači "grmljavine" iz Oklahome Kevin Durant i Russel Westbrook koji su kombinirano ubacili čak 85 koševa za svoju momčad!

Love i Durant u posljednjim sekundama regularnog dijela i prvog produžetka vodili su bitku kakva dugo nije viđena u NBA ligi. Bila je to prava borba "junak na junaka" iz koje je ipak kao pobjednik izašao Durant koji je, osim što je odgovorio u pucačkom dijelu, na svom konkurentu odigrao vrhunsku obranu u ključnim trenucima utakmice.

Minnesoti nije pomogla ni činjenica da je JJ Barea ostvario "triple double" (25 koševa, 14 asistencija, 10 skokova) jer s druge strane je Durantu i Westbrooku asistirao najbolji šesti igrač lige James Harden zvani "Brada" koji je "s klupe" ubacio 25 koševa te dodao po 6 skokova i asistencija.

Bila je to uistinu "luda" utakmica koju su NBA analitičari odmah proglasili jednom od najboljih svih vremena. Uvjerite se u to i sami:

Komentari