Vikend iza nas: U Ivancu Cold Snap i "Monster", u Varaždinu kiša i loše vrijeme ipak učinili svoje

Objavljeno: 12.10.2015. 09:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: ilustracija / Facebook Cold Snap

Još je jedan vikend iza nas, za neke koji su uspjeli spojiti vikend, početak radnog tjedna nakon čak četiri dana odmora. Kao što smo pisali prošli tjedan, produženi vikend, uz odmor, nudi i više mogućnosti za zabavu, a u čemu su Varaždinci najviše uživali donosimo u nastavku.

Moda, kuglanje i glazba
Događanja na društvenoj sceni našeg grada započela su već u petak popodne, kada je u sklopu Lumini centra otvorena nova modna prodavaonica odjeće i obuće. Zabava se nastavila i u petak navečer, u kuglani Lumini centra u kojoj su od ovog vikenda pa sve do kraja listopada organizirane svirke domaćih, varaždinskih bendova. Ovaj je petak atmosferu ugrijao bend Aktiv, a jesu li dečki iz Nedeljanca uspjeli dići publiku na noge možete provjeriti u fotogaleriji na njihovim web stranicama.

Monster u Ivancu
Od značajnih događaja u petak, zasigurno moramo spomenuti nastup poznatog varaždinskog benda Cold Snap u Bazi 2 u Ivancu gdje su dečki, među ostalim, promovirali svoj novi, kontroverzni, spot pjesme Monster koja se bavi problematikom pedofilije u crkvi, o čemu smo više pisali protekli tjedan.

Kiša pokvarila planove
Dobru feštu u Barflyu priredili su dečki iz tamburaškog sastava Lajk gdje se tražilo mjesto više. U ostalim kafićima i noćnim klubovima bilo je ljudi, no pamte se i jači vikendi pa se pretpostavlja kako su kiša i loše vrijeme ipak učinili svoje,a većina je ljudi odlučila ovu subotu provesti doma.

Iako se mnogi slažu kako ovo nije bio jedan od boljih vikenda u Varaždinu, ne treba očajavati već skupiti snage i pripremiti se za onaj koji nam tek dolazi, a što nam sve spremaju varaždinski ugostitelji i ostali akteri društvene scene našeg grada, tijekom tjedna možete saznati na našem portalu. Stay tuned.

Komentari