Vikend pred nama - mnogi će u našem gradu doći na svoje

Objavljeno: 13.11.2015. 18:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: facebook

Vikend pred nama donosi nam mnoštvo sadržaja i ne sumnjamo da će mnogi pronaći nešto za sebe, od rock svrike i, za onih koji su se zaželjeli - dobrih starih plesnjaka, do Kandžije & Golih žena, predselekcije za Imagine festival te Sajma vjenčanja. Pa, krenimo redom...

Rock zvuci i plesnjak

U subotu, 14. studenoga, Jakov Koščak i Nikola Milosavljevič zvani ZEK i JAZZ sviraju impresivan repertoar rokerskog štiha u Saxu. Najavljuju super zabavu uz akustične zvukove s početkom u 20 sati.

Nakon dugog i toplog ljeta došlo je vrijeme i za druženje na popularnim plesnjacima u Maraschino baru. Događaj je u organizaciji Plesne Škole Varaždin, a održat će se također u subotu, s početkom u 22 sata.

Kandžija & Gole žene

Glazbena platforma Tuborg Open Fair, nakon velikog proljetnog buđenja na zagrebačkom Velesajmu, kreće na jesensku turneju. Varaždin je jedan od četiri grada odabrana za turneju freestylera na Balkanu – britkog Kandžiju i njegove Gole žene. 

Nakon Kandžije i Golih žena na scenu dolaze Chew the Fat!, hrvatska edicija jedne od najprestižnijih i najdugovječnijih londonskih klupskih istoimenih večeri . Cjelokupno glazbeno događanje smješteno je u Rogozu, a počinje u 21.00.

Imagine festival – predselekcija 

Imagine festival glazbeno je natjecanje svih stilova koje mladim, još neafirmiranim glazbenicima nudi priliku da pokažu svoje sposobnosti  i talente, povežu se s kolegama glazbenicima iz cijele Europe te osvoje vrijedne nagrade . 

Ove subote, s početkom u  21 h održat će se tako županijska predselekcija gdje će nastupiti tri odabrana mlada benda : Acoustic Youngsters ,Mind Release i  Čagi band. Tom ćete prilikom moći podržati mlade nade  i uživati u njihovim nastupima - ulaz je slobodan .

Dani vjenčanja

Ženite li se, udajete ili to barem priželjkujete - u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu ove subote i nedjelje možete doći na svoje. Održavaju se treći Dani vjenčanja u Varaždinu - sajam proslava i svečanih događanja.

Zainteresirani posjetitelji će na jednome mjestu moći slobodno razgledati i imati jasniji uvid u ponudu, ostvariti kontakt sa svim izlagačima, ostvariti željenu kupnju proizvoda ili rezervaciju usluga po sajamskoj cijeni i uz sajamske popuste.

Eto, nadamo se da ste pronašli nešto za sebe, ne zaboravimo da se još ovog vikenda ponegdje održavaju i martinjske veselice, pa... uživajte, zaslužili ste!

Komentari