Vikend pred nama u znaku rocka - Varaždin, Ivanec, Novi Marof

Piše: Lorena Kos

Objavljeno: 16.10.2015. 10:13

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 12:56

Konačno smo dočekali i taj dugoočekivani petak, što znači da je nakon napornog i stresnog tjedna konačno došlo vrijeme i za malo odmora. Malo odmora uvijek podrazumijeva i malo zabave, stoga vam mi na jednom mjestu donosimo sva aktualna događanja noćnog života koji nas ovaj tjedan očekuju na području grada ali i šire...

Od rocka, popa, jazza do bluesa
Što se domaćih klubova tiče, ponuda je slična kao i vikend prije, dakle možete birati između zabave uz živu glazbu ili partijanje uz najpoznatije hitove domaće i strane glazbe u produkciji DJ-eva. U Barflyu nas očekuje prvi plesnjak ove sezone u organizaciji plesnog studija Takt gdje će profesionalci pokazati svoje plesno umijeće pa svratite i naučite nešto novo. U subotu vas očekuje bend provjerene kvalitete, svima poznati Carevi koji svojim nastupom garantiraju dobru zabavu. Glavni događaj ovog vikenda zasigurno je koncert Hladnog Piva u varaždinskoj areni s početkom u 21 sat, a u slučaju da vam nakon koncerta ostane snage za još malo zabave, Rock Art vas poziva na after party.

Rockeri u tregerima haraju Varaždinskom županijom
Oni koji su spriječeni otići na koncert, ne trebaju očajavati jer ih potrebna doza rocka ovaj vikend očekuje u poznatoj Bazi Dvojka u Ivancu te pivnici Inn u Novom Marofu. Ondje naime nastupa bend Trnje, rockeri u tregerima i kravatama, koji su široj varaždinskoj javnosti postali poznati odličnim otvaranjem ovogodišnje ljetne sezone na Stančiću,a koji će vas „razdrmati“ hitovima iz 60-tih,70-tih i 80-tih, no nisu im strani ni moderniji hitovi rocka, countrya i jazza. Ako vam ni to nije po volji, uvijek vam ostaje Madness klub koji već organizira tematske party-e već danas i sutra, s bogatom ponudom pića od 10 kuna i izborom za najbolju tetovažu. U poznatom Smashu, gdje su se ovaj tjedan dobro zabavili svi zagorski studenti, u subotu nastupa grupa Twist pa svratite i provjerite njihovu kvalitetu.

Ljubitelji kazališta konačno došli na svoje
Kao što naziv govori, život se ove subote vraća i na kazališne daske gdje se u subotu, s početkom u 20 sati odvija premijera kazališnog hita Malo Blago, sa dobrom glumačkom ekipom koja garantira kvalitetnu predstavu,a o kojoj smo više pisali protekli tjedan. Za one „mirnije naravi“ šoping centar Lumini organizira niz događanja, uključujući obilježavanje Dana zahvalnosti za plodove zemlje, nakon čega možete „skoknuti“ u kino i pogledati svjetske filmske hitove poput Legende ili Crne mise, za čije ste premijere imali priliku osvojiti kartu upravo preko vašeg omiljenog portala. 

Vidljivo je dakle kako događaja ovaj vikenda zaista ne nedostaje te kako će svi partijaneri, bez obzira na glazbeni ukus, naći ponešto za sebe. Zaista bi bilo šteta da ovaj vikend provedete ispred kreveta izgovarajući se na loše vrijeme, no bez obzira koju varijantu odabrali, mi vam kao i uvijek, želimo dobru zabavu.

Komentari