Vikend u Varaždinu – otvaranje studentske sezone i veliki party

Objavljeno: 08.10.2015. 12:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Arhiva

Još je jedan vikend pred vratima, za one sretne i produženi koji su uspjeli spojiti današnji praznik sa ostatkom tjedna. Više dana za odmor znači i više prilika za izaći van i dobro se zabaviti, a mi vam u nastavku donosimo najzanimljivije ponude noćnog života ovog vikenda u Varaždinu.

Studenti i tambure
„Veterani“ noćnog provoda u Varaždinu zasigurno su naši najpoznatiji noćni klubovi, krenuvši od Barflya i Rock Arta pa do nekih novijih imena poput Madnessa i Smasha. Vikend u Barflyu počinje već u petak kada se i službeno otvara studentska sezona velikom studentskom zabavom u organizaciji Sveučilišta Sjever. Za dobru će se zabavu pobrinuti DJ uz obilje promotivnih pića i popratnih događaja. U subotu, 10. listopada za dobru atmosferu brinu se domaće snage, tamburaški sastav Lajk, dečki iz Kneginca koji se u posljednje vrijeme polako ali sigurno grebu za dio varaždinske zabavne scene. Od noćnih klubova može se spomenuti još i Smash klub koji ove subote u Varaždin dovodi bend Tajna veza, pa svratite i provjerite njihovu kvalitetu. Za one koji vole alternativniji način izlaska, tu su manji kafići poput Lavre, My Waya ili Sermagea.

DJ zabava uz izbor najbolje štikle
Rock Art i ovaj vikend ide na provjerenu kombinaciju, što znači da će goste zabavljati DEEJAY ŽAC sa hitovima strane i domaće glazbe. Madness klub u Gajevoj priprema organizira još jedan tematski party, ovaj put za pripadnice ženskog spola, barem one koje subotom izlaze u štikalama. Uz promotivne cijene pića i uglavnom domaće hitove, žene, majke i kraljice imaju mogućnost osvajanja boce šampanjca ukoliko pobijede u izboru za najljepšu štiklu.

Za najmlađe malce..
Oni koji preferiraju mirnije subotnje večeri, definitivno bi trebali Cinestar kino u sklopu Lumini centra. Njihov je program kroz dan orijentiran na djecu sa mnoštvo crtića i animiranih filmova, dok mi osobno preporučamo pogledati film Malci, posljednji film o malim žutim patuljcima koji su pokorili svijet.

Domaće vs. strano
Što se odraslih tiče, bilo bi šteta propustiti pogledati film Zvizdan koji dolazi iz domaće proizvodnje, a koji je stekao svjetsku slavu zahvaljujući ljubavnoj priči koja je opterećena poviješću, sukobima i netrpeljivošću. Od stranih filmova preporučamo film Everest, priču koja prati skupinu ljudi koje je usred planinarske ekspedicija zahvatila snježna oluja. Da stvar bude zanimljivija, cijeli se film temelji na istinitom događaju. Informacije o preostalim kino produkcijama možete pronaći na službenim stranicama Cinestar kina.

Daske koje život znače
Nažalost, ljubiteli kazališnih predstava još (samo malo) moraju čekati na službeno otvaranje zimske sezone u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, o čemu smo više pisali tokom jučerašnjeg dana. 

Bez obzira na koju se varijantu odlučite ovaj vikend, „zaružite li do jutra“ ili jednostavno ostanete u krevetu sa pizzom, dobrim filmom i toplom dekom, mi Vam želimo dobar provod, ugodnu zabavu i dobar tjedan do idućeg vikenda.

Komentari